Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su prilike da treba zabraniti selfie. :-)
svaka ti je na mjestu :P
hahaha Suti dobro je sto je svaka na mjestu, nece valjati kad pocnu da bjeze. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
danas racunar moze napraviti veci belaj nego 2 atomske bobme
Još jedan dokaz da je sve ovo namještaljka.. KLIX svaka čast što ste barem jednom ovjavili nešto kako treba
Zato mene nema na drustvenim mrezama :D Ev playlista za ljubitelje nekomercijalne muzike .... super!! https://www.youtube.com/watch?v=uXXAFYPwvsU&list=PLSvf3VPyPhdka-j3k86RnYxn40k37fyom
sto bi rekli nadrealisti:" Jesi sefe, vidjelo se je" haha
pa nisu novinari krivi sto izgleda kao vehabija
Tipicni primjer kako olako optuzuju ljude cak i za najgore zlocine. Unistili su zivot ovom covjeku. Cak se mozda pojavi netko da ga upuca na ulici. Treba traziti visemilionsku nadoknadu stete.
Ih , mediji su uspjeli nači i sliku ubijenog OSame Bin LAdena. Al uz pomoć Phostoshopa. A i kako bi drugačije, ako isti agent CIE nije nikad ni ubijen ??
Nije to ništa. Ministar spoljnih poslova Srbije pustio snimak bečkog novogoišnjeg koncerta bečke filharmonije sa zvučnom podlogom MARŠA NA DRINU UMJESTO RADESKOG MARŠA. Inače i marš na drinu su Srbi su svojevremeno ukrali od austrijanac. Kradljive neke sluge. Al to NIJE BIŠTA ŠTA SU NA KRAJU UKRALI OD TURSKE, koju su vjerno služili 500 godina !!
Cijeli Svijet je jedan veliki PHOTOSHOP. Ništa više nije onako, kakvim se čini.
I tako to propaganda radi s nama kako bi opravdali svoje stvorenje, odnosno ISIL/IDIL
Hoce on da pravi "selefie".
"Predsjedničke laži"