Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klikse : imate jedno veliko hvala sto ste mi unistili profil. nikada se nisam bojao bilo koga reci mu u faco na jedan kulturan nacin ono sto mislim pa se necu ni vas bojati. vasa profesionalnost se vidi u onim komentarima koji su vulgarnog, nekulturnog i fasističkog sadržaja koje slijepo posmatrate i na to ne reagujete, sto u prevodu znaci da te iste osobe i podrzavate.
uso kliksonja i unistio mi profil, nisu od mene dobili rijeci pohvale na jednom od clanaka, komentariso ih u negativnom smislu a ne onako kako su oni htjeli.
a kako vidim njima odgovaraju oni koji u svojim komentarima imaju JE i BE, da im nije komentara klik bi bio tamo gdje i drugi portali. imam pamatniji stvari da se sekiram.
I meni hakovali :O Nista raja, cuvajte se ja odo do njih. Valjda cu se vratit.Pozdravite mi Lunu, Commija, Hercegovca, i ostale... Necu vas nikad zaboravit Klixovci dragi
Reče jednom neki bistri dečko da vi ste ljudi pichke jer ne stavljate puno ime i prezime na fejs hha
Kad netko na klixu napiše nešto protiv IDIL-a dobije više minusa nego pluseva
oni ne mogu ništa da urade izvan svoje pustinje. IDIL je skupina kozojeba koji su na nivou pameti sa kokošima.
Očito kod mnogih postoji ta nekontrolisana, mahnita potreba da se BiH prikaže kao sigurnosni problem i leglo terorizma. No, imamo i dobre vijesti. Ne živimo još uvijek u Kobaniju, nije još prekasno. Nećemo svi izginuti. Još uvijek postoji tračak nade da se možemo iščupati iz kandži okrutnih terorista koji bauljaju svuda oko nas. Zamolio bih zato novinare i konzumente političkih emisija na ovdašnjim televizijama da malo popuste i smanje doživljaj. Lijepo je vrijeme, izađite vani i prošetajte sa djetetom. Osjetite promjenu i vidjet ćete da će sve biti u redu, a ako ne bude, popijte Bosaurin. I kupite kćerkama obavezno što više Nutelle da vam ne pobjegnu u ISIS. :) Nermin Spahić
Ta prica je bajka jos od Hercegovacke bune ,pricaj unucima svojim ,izmenili se niste
klix sto nepises malo o Crnini Pastirima u Americi Ili je to ISIS i do Njih dosao Objavite malo vijesti iz demokratske Amerike gdje gradzanski Rat bdije u zraku
Sta je sada IDIL?
Evo za klixa iduca tema ''Zasto su zrtve na onim clipovima gdje ih onaj Jihan John ubija uvijek tako mirni? '' Ocekujem strucnu istrazivanje.
@pinkyrex zato sto ih zvijeri prije toga izvode na lazna smaknuca
Ima li na spisku nasih mafijasa i kriminalaca - politicara :):):)
Do sada najkreativniji teroristi.
armija u tenama :)