Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11:12 Protesti u Egiptu sprečile pranje para u Hrvatskoj Masovni protesti protiv Hosnija Mubaraka uspele su da spreče slivanje pokradenog egipatskog novca u Hrvatsku, piše Večernji list.List navodi da su član egipatskog predsedništva, jedan od najbližih Mubarakovih saradnika Muhamed Ez i nedavno smenjeni ministar turizma Zuher Grana, čija je imovina u zemlji i inostranstvu zbog korupcije i kriminala odnedavno zamrznuta, planirali da ulažu u Hrvatsku i u njoj da peru prljavi novac.Početkom decembra 2010. za vreme posete Egiptu premijerka Jadranka Kosor je na hrvatsko-egipatskom poslovnom forumu u Kairu predstavila vladin katalog 30 javnih investicionih projekata vrednih oko 14 milijardi evra.
11:07 Ne isključuje se mogućnost dolaska Mubaraka u Nemačku Više političara vladajuće konzervativno-liberalne koalicije kancelarke Angele Merkel podržalo je mogućnost da egipatski predsednik Hosni Mubarak dođe u Nemačku ukoliko bude nužno da se podvrgne medicinskom lečenju. Predsednik Spoljnopolitičkog odbora Bundestaga Rupreht Polenc rekao je da se \"podrazumeva da bi Mubaraku, ako je nužno, iz humanitarnih razloga bilo omogućeno lečenje u nekoj od nemačkih klinika\". Mediji pišu, pozivajući se na krugove iz vladajuće Hrišćansko-demokratske unije (CDU) kancelarke Merkel, da bi Mubarak posle lečenja mogao boravak u Nemačkoj da produži i ostane i na rehabilitaciji.
Bez presedana sastanak između vlade i opozicije u nedjelju brzo degenerirala u rat riječi. Muhamed Mursi, vođa Muslimanskog bratstva, rekao je novinarima. \"Izjava (Sulejmana),nedovoljna. \"On je, međutim, kažu drugi krug razgovori se očekivalo u roku od nekoliko dana.