Tražio da se krevet proširi
0
Berlusconi kupio Napoleonov carski krevet
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
misliš \"viši\" od njega, al\' nebitno... čovjek je sebi napravio grobnicu usred rima, u urbanoj sredini, gdje takvo sto nije dozvoljeno... j.beni Ramzes III Berluskoni Silvio... hehehehe... al\' u biti italijani ne zive lose i covjek ostaje na vlasti godinama... vecina ljudi ga voli... pa, ako ovi nasi ostaju na vlasti godinama, zasto nebi i on... da je nama jedan ovakav... mjenjam nasu trojicu za jednog ovakvog...
Eh, jest nasao s´kim ce se porediti u visini. Pa svako bosansko dijete koje ide u 4. osnovne je za glavu vece od njega.
šta ćeš kad ljudina planira više cura odjednom odrađivati pa mu treba prostora... :))
samo sto ostali dosta tesko zive zbog njihovog dugotrajnog leta
...nisko pada. Napoleon je bio veliki vojskovođa, igrač šaha i varalica. Od navedenih osobina Berlusconi ima samo jednu.
Ko visoko leti...