Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugovi P.I.I.G.S. zemalja su denominirani u eurima, i zato ima vise logike da Njemacka i druge jake zemlje napuste uniju, a P.I.I.G.S. ostanu u njoj.
Bunga lunga...... ,krmak Berluskoni bi €uropu rasturio i raspicko u Bordelima to je sigurno bio je posao al ga sprijecise..!...!
...ček samo...da zvrknem Dragana i Mileta...
oooo, \'dje si ba Bakire? Oprosti, molim te. Nego da mi tebi prepustimo da razj3bes tu monetarnu uniju? Imate vi iskustva sa ovakvim stvarima.
...balavci...mir !!!
Silvio sine, imas podrsku bratskog naroda Kine
Putine, konjino. Hiljadu puta sam ti rekao da se zovem Husein Barrack a ne Osama. Dosta mi te je, ako hoces WW III, samo reci. Odmah pocinjemo sa alarmiranjem nasih snaga na podrucju Evropske Unije.
@Obama Slazem se s Osamom. Kome treba jaka Evropska Monetarna Unija? Nego Osama, de malo stisni te Engleze da i oni izadju iz EU. Treba taj projekat dokrajciti za sva vremena. Mozda pocnemo i III. Svjetski Rat kod njih!? Sta mislis?
To Berly. Razj3bi Evropsku Uniju. Jedan konkurent manje na svjetskom parketu.