Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar iznad je za @Husein
Glupsone zar ti nije logicnije da ce se Pravoslavne zemlje ujediniti u borbi protiv siptarske b.ag.re ,pa ce im hebati ma.ter kako i zasluzuju,nemoj se brinutu za tih tvojih jadnih 24% niste zanimljivi ,ionako za koju godinu vi tamo sto zivite stajacete na jednoj nozi u nedostatku zivotnog prostora ! Mozda vi razgulite u Anadoliju !
Dobro je da Bosna ne graniči sa šiptarskim zemljama, Šiptari će otkinuti dio Srbije(Bujanovac, Medveđa i Preševo), istok Crne Gore i pola Makedonije, a pravoslavne zemlje će postati šiptarske...i zbog toga se može očekivati egzodus pravoslavaca u islamsku BiH. Mi Bošnjaci moramo prihvatiti pravoslavne izbjeglice koje budu bježale pred šiptarskim nožem
Za Srbe .... ...... http://www.youtube.com/watch?v=WJYSuSm3QpU ....
Ma vidi sipca i suplje price ,stvarate vi veliku albaniju pomocu novca kojeg zaradjujete kriminalom (Udroga,prostitucija,sverc organima..itd) mislite da je neko i slijep i lud ,kuss pseto !