Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da je najpopularniji kad onom jadnom palestinskom narodu neda da žive na svojoj palestinskoj zemlji...
Dubine ljudske, civilizacijske i intelektualne kaljuže u kojoj ti obitavaš su prosto neizmjerne, Judo i Koziji brabonjku iz Južne Bosne.
I tata mu je svojedobno bio omiljeni njemački političar, Adolf se zvao.
Kada ces se jednom nauciti da te prljave prstice ne pokazujes. Samo mu stavite nacrtajte brkove koje je imao hitler i vidjet cete da su isti..
Po ovim komentarima vidite da bosanci ne vole ni nas HERCEGOVCE,zasto je to tako da se umnogome zapitamo bosanci žele sve silom i na silu sto im neće proći. Neka bude bosna cijela iz 4,5,6 dijela a nasa vjekovna i jedna i jedina je HERCEGOVINA. Pa ljudi moji našim bosanciima iz 4,5,6 provincija tj,mjesnih zajednica svatko smeta,sta je to alija bolji od NATENJAHUA,ovaj kaže ,,rata će biti,, a alija je govorio ,,ovo nije nas rat,neka se oni pobiju a mi ćemo kao SVAJCARSKA jesti zlatnim kasikama,, dragi moji HERCEGOVCI kada krenete prema JADRANU svratite u naše divne i dicne DRINOVCE. Kiss svima TKO VOLI NAS HERCEGOVCE,a tko nas ne vole široko mu polje vas HERCEGOVAC
pa jbt,stalno jednu te istu sliku benjamina netanjahua kad god o njemu pisete...vise me pocelo nervirat...malo promijenite tu sliku,uvedite raznovrsnosti...
pa sta sada i Milosevic je bio najpopularni u smrdiji i svi znamo gdje je zavrsio....
većina lajkova iz republike srpske. oni obožavaju masovne ubice, odakle god da dolaze.
Ćifutsko g.o.vno...