Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ako u BiH nema zakon koji zabranjuje negiranje genocida (holokausta) vas portal je smjesten na server koji se nalazi u USA tako da spada pod USA jurisdikciju koja je vrlo jasna u pogledu toga. Molim administratora da obrati paznju na komentare jer cemo biti prinudjeni da pokrenemo legalne mjere protiv vasega portala. Lijep Pozdrav
nemogu da vjerujem da ova cionistička gov\'na ima još obraza da se bune za nešto, nakon svega što su radili, a naravno napad je najbolja odbrana, inženjer potpuno se slžam stobom, svako zna da uopšte bije bilo toliko jervreja u Evropi.
Benedikt bi trebao otvoriti novi logor za ove ostale je*ene zidove!!!
hahahahhaha mora da ih je i papa u maladosti dosta potamanio,ako je i neka je ,pogana gamad ,isto ko i srbi,fuj,fuj,fuj!!!!!!
kod ovih u vatikanu,vazda neke spletke.sveti ovaj sveti onaj.ne mozes im stati u kraj a vjere tu najmanje ima.
\"Williamson je u intervjuu švedskoj državnoj televiziji rekao da smatra da \"gasnih komora nije bilo\" i da je svega 300.000 Jevreja stradalo u nacističkim logorima, a ne šest miliona.\" Podržavam i potpisujem!
mislim da bi se papa prvo trebao izvinuti zrtvama holokausta i priznati odgovornost rimokatolicke crkve za nastradale u II s.r.