Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova ko da je iz sda :D
Portret d. iktatora................Tadžikistan: Povratak studenata m. edresa - Predsjednik Emomali Rahmanovic pozvao je Tadzikistanske studente da se vrate sa studija kuci. http://www.slobodnaevropa.org/video/14214.html
Boze dragi, svi se bore protiv serijata, a dok je bilo serijata i dok su bili pravedni vladari, ti vladari bi sav svoj imetak udjeljivali siromasnim. Ovo spominjem Poslanika Muhammeda saws i pravedne halife iza njega, a ne danasnje vladare arapskih zemalja. A pogledajte danasnje vladare sirom svijeta, iz usta bi nam uzeli zadnji zalogaj, samo da oni sto vise imaju i pohlepi nikad kraja.
Ova ko da je iz Bosne...
pa ovi krali sicu, nasi toliko ukradu mjesecno, francuzi tita vam zamrznite lovu nasih politicara, pa se raja odmori bar 6 mjeseci sirom svijeta.
1,5 t (Au) = 45 mil.(€) ......mislim da nam je netko klepio Dzeku :((((
pa i kod nas se svaki dan milioni kradu...
sjećaš li se draga kraljevića petra...