Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide narkoman parkom i pršće prskalicom. Prilazi mu čovjek i pita ga: -Šta to radiš? -Pršćem protiv krokodila. -Pa, ovdje nema krokodila. -Pa nema kad ja pršćem!😂😂😂
našla majka mostarcu travu u džepu i pita ga: Je'l se ti drogiraš? joj stara, pusti me majke ti, to mi je za herbara...😂😂😂
Ništa otići na more i pecati ove torbe možda mi se posreci..
Sjedi mačka na ogradi i puši joint. Prolazi baba i kaže: - “Pis maco!” A mačka će: - “Peace baba!" 😂😂😂
sto nemam kajak i sto nisam tamo slucajno prolazio :D
Svadaju se Holandanin i Hercegovac cija je trava bolja. Holanđanin: "Naša trava je toliko dobra da smo je odmah legalizirali." Hercegovac: "Pajdo moj, ne znam ja ko je Gospu vidio, vi ili mi."
a znao sam da sam ih negdje izgubio
Opa bila sam tamo ;) nije bilo toliko ludo za mene ali ovo je dobra novosti :) da se malo vesele !
ribice će biti presretne i jako aktivne :))))
plodovi mora :D uzdali se u povoljan vjetar
...umal se ne udavih dok sam ovo izvuko, jebb.eno bit ronilac :-(
Naduvali se dva patka pedera pedofila. I kaze jedan: "Ocemo u zajebanciju veceras?" A drugi kaze: "Dapače dapače"
pošmrkana linija
Prilazi prosjak narkomanu i pita ga: • Imaš neki dinar? Nisam ništa jeo 4 dana! A narkoman ga potapše po ramenu i reče: • Čovječe, moraš nešto da pojedeš, makar na silu!
I onda se kitovi nasuku na obalu
-Cele se noći šmrče kokain! :D