Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će to riješiti inspektor Rex.
neka,neka hocete smrdoslavce u EU,ljude koji su u Bosni ratovali za par marki na strani agresora tj.genocidasa.. mada i Bugari nose Turske gene isto kao i nasi geonocadasi i njih su Turci handrili stoljecima :)
Ja koliko znam srbocetnici unose rucne bombe , i u Bec a i u Njemacku gledo sam na drzavnoj Dojce TV kako su jednog cetu uhvatili sa WvV kombijem prije dvije godine i nasli mu sakrivenu rucnu bombu sakrio je srednji retrovizor skloni se u kucistu gdje se fiksira spigla, Kad ga je policija pitala kad su mu nasli ....izjavio je da je ko navodno prije nego je krenuo za Njemacku posudio Kombi prijatelju on nezna za to cetnicka posla...!
...jes vidio...
ja zivim u austriji i kako ja slusam vijesti da su oni imali bombe u gepeku i jedna se zapalila
To je vehabijsko maslo.
Sugav jesi,al balija nisi!
Bravo jockr10!Samo uzivaj u svojoj sugi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je vehabijsko maslo.
Sugava jesi,balija nisi,prodrta jesi!
Cuj bugar se ubijaju po Becu, pa nije moguce oni su poznati po zapadnjoj evropi, bas kao miran i posten narod...
Refko i Combe bacaju bombe
islamski terorizam
Jel to oko brendiranja ajvara?!
Cudi me za Wien,jedan od najsigurinijih gradova u svijetu.Jos se neznaju sve okolnosti ali ne sumnjam u rad Kobre i WEGA specijalaca.
ovaj drugi bugar je imo vise srece garant mafijaski obracun droga nema sta drugo
stvarno zalosno, mozeli i jedna vijest na ovom portalu proci da se maloumni bolesni nacionalisti ne prepiru i ne sire mrznju. prijedlog za portal klix.ba i njihove uposlenike, molim vas da brisete nacionalisticke i bolesne komentare koje nemaju veze sa clankom/temom jer ovo vise nije normalno...
ubiše Tutu bugarina !!!!
gdje nađe Tutu Bugarina (Čkalja)...