Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar je remek djelo grada po mjeri covjeka.Niti malen a niti velik nego onako taman.Prelijepa klima i ljudi.Zgodne cure.Cist grad.A nije toliko los ni standard.Svake godine je sve bolji i bolji.Grad na broju 1 u BIH po ljepoti zivljenja.Nisam mostarac ali boravim vec 20g u njemu.
Sarajevo je najvece selo na planeti.Molim lajk za one koji se slazu sa mnom.
nidje bosanskohercegovackih gradova..cuj to :P
u našoj državi od manjih gradova Široki Brijeg je daleko najdinamičniji, najbogatiji i najkvalitetniji, čist, sve novo, uređeno, razvija se, nema ciganluka, a i proglašen je za grad s najvećom kvalitetom života u BiH!
Najbolji gradovi: 1. Beč 2. Cirih 3. Auckland 4. Minhen 5. Vancouver 6. Dizeldorf 7. Frankfurt 8. Ženeva 9. Kopenhagen 10. Bern CCC,sve gradovi mrskog nam Zapada!
sunce ti ljubim koliko retardiranih likova na portalu ! komotno bi se mogao doktorat izraditi !
\'\'Kakav Bec i kakva Vijena, od Sarajva boljeg grada nejma, uckur pite u kajmak cevapi, na carsiji nena se sevapi, sa dzamije imam nenu zove, dobro neno hrani golubove, u proljece kad nestane hape, pravicemo golublje cevape, hladan vjetar s Trebevica puse, na terasi dimije se suse, turisti se Sarajevu dive, i pitaju imal\' igdje pive, nema pive al ima himbera, u Sarajvu vlada Turska vjera\'\',
Ich bin so klein, aber ich bin die Beste.
Koliko komentara o Sarajevu, a vjerujem da ni 0.5% onih sto komentarisu nemaju nikakve dodirne tacke sa gradom.
Hihihi bosanceros-ilinka promijenio nick, poznamo mi tvoj crap sto pises, dzaba drugi nick hihih hihi hihi ... Vazno je da su Pale i Sokolac jako kulturni i dobri za zivot, lol.
Ne mozete bas za sve koristiti rijec -stan. To znaci \'drzava\', tako da je \'rajvostan\' glup pokusaj sarkazma ili cega vec. Sto se tice islama, u Sarajevu jeste prisutan, imamo mnogo (nepotrebnih) dzamija, imamo i tu i negdje po kojeg wahabiju ili pokrivenu zenu. No sve je to ok, jer ako mislis da je to previse prosetaj po Amsterdamu, Briselu, itd. Onda ces vidjeti tek prisustvo islama i wahabije, muskarce u haljinama i s kapicama, burke i ne-Europljana. Barem kad dodjem u Sa vidim 99% Europljane, autohtone ljude ove drzave. To ne mozes reci za vece gradove Europe. Svi koji se zalite na arabizaciju Sarajeva i da grad sve manje lici Europski u odnosu na Europske gradove, ocito niste bili u zapadnoj Europi.
Mozda si to ti, ali ja nisam.
prema komentarima ova tema se radi o gradu Sarajevo!
na tvom mjestu bi se ja pripazio, da me ne pomazi neka ruka dok spavam sam u sobi. samo se ti igraj s takvim stvarima.
Da nisu ubili Ferdinanda, bilo bi i Sarajevo sad u tim listama...
Naravno - mogu potvrditi iz iskustva
Najljesve je moje selo Sunji a u mom selu NAJVECA SAM SELJACINAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA