Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ovi indijci su katastrofa, fakat! kakva ba buducnost, bolje bi im bilo da se ne kote vise, prljava gamad...
ne postoji veća ljubav od ljubavi majke prema svome djetetu.
Malecka je fajterka i nek' joj je sa srećom!
Rodjena sa "poremecajem lobanje"!? Kakav je to poremecaj, valjda je rodjena sa hidrocefalusom.
Nažalost, nema tu sreće.. Volio bih da sam u krivu, ali ovo dijete će uvijek u životu biti izvrgnuto ruglu, svijet je jednostavno takav, bazira se na principu "ukoliko si različit, nisi prihvaćen". P.S. U svakom slučaju, želim joj sve najbolje u životu, kao i apsolutnu podršku u afirmaciji u svakodnevnom životu!
ima tu sreće. radi se o nakupljanju likvora u moždanim komorama uslijed čega se povećava glava. svaki problem nakupljanja likvora je rješiv, dakle dijete može u budućnosti imati normalni izgled glave i čak da u potpunosti normalno funkcionira uz par ograničenja. bitno je što prije djelovati kako moždane tekućina ne bi pritisnula vitalne centre u mozgu. međutim uzrok hidrocefalusa često nije izlječiv pogotovo ako je nasljednog faktora. u tom slučaju to će se na žalost ponavljati.
Naravno,Indija.
Naravno, mora neko baciti glup komentar...
neko_tamo, pogledaj koji dokumentarac o indiji, ne mozes da vjerujes kakav zivot vode, zaostali su, prljavi, bave se prostitucijom radi vjere, klanjaju se kipovima koje su sami napravili i sve ostalo sto je qlface rekao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)