Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas me interesuje kako bi amerika rjesila ovaj sukib,ko bi bio kriv ?
...ša kae uošington? ...morel se ocjepit il nemore?
oni se kroz istoriju pisalo za njih da su nekad bili odvojeni a republika srpska u kurcu se mozete fatafi svi redom niti istorije imate niti buzeda imate davam nije BiH I ZADUZENJA PREKO BiH nebi mogli da zivite poklopise i suti i to sto imate da nebi izgubili a to ko se moze odjeliti i traziti i po gnjigama i kartam i istoriji je Sadzak i V ojvodina
...slabo ko konta da su granice varijabilna kategorija...
Srpska osnovana prije 30 godina ?? HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA Vidim kako oprt sebe pokusavate, po Dobiricinom oprobanom rceptu lagati i da vam se zuri da nabijete neki staz - ali nece ici. RS formalno postoji 18 i po godina i jedva da je punoljetna, tj. sad je spremna da bude karana. Dakle, ta GENOCIDNA TVOREVINA nema nikakav historijski kontinuitet i nema pravo nikada biti samostalna jer je nastala na genocidu i ciscenju svih drugacijih. Baski s druge strane imaju svoj kontiunitet - i to se ne moze porediti. Mada me boli kyrac za njih, licno im ne bih dozvolio ta odvajnja vise. Svako selo hoce da bude samostalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i u spaniji razne podjele
I mi ćemo se sa zlatnim kašikama uhvatiti. Samo mi ćemo i lonac imati ;) .
Hajd mi samo dokazi kada je to Predsjednik Alija Izetbegovic izjavio? :)
pa sve i da nije izjavio, to je vech postala urbana legenda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)