Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za slobodu!!!mama ti je slobodna u krevetu idi sad njoj,ja sam obavio poso.malo je boli paksu al sta ces
Sax,jel vi imate uopste svojih novinara? Ili samo par copy paste lesinara? Nije vise bitno sta napisat,nego je bitno kako gazde sa zapada narede? Napisati clanak o \"vehabijama\" i zabranit komentarisanje,a onda o nekoj tamo ETI samo da bi oni isfrustriani udarili po krscanima i ovima i po onima? Vi ste ti koji sire mrznju i ne trepeljivost!!!! Vi imate uticaja na siru masu!!! Jel moguce da ste toliki bolesnici da necete da vidite sta radite? Bojte se Allaha i moga i vaseg Gospodara!!! Z sve ce te biti pitani pred Uzvisenim,ama nijedno slovo nece biti ni dodano ni oduzeto,svu ovu smutnju koju prouzrokujete svojim vijestima. Sram da vas bude!!!
ovi ce izaci iz Spanije,,kad bosanski pravoslavci iz Bosne tj nikad.......
RS treba staviti na listu teroristickih organizacija
dosta je bilo begova i aga sad se pita srpska toljaga
kako bolan mozes tako pricati sa nasljednicima aga i begova hahaha :-)))
nek vi zivite na vrhu vrha, a to se i vidi po strajkovima grasa, paljenju institucija i kasnjenju plata
Mi smo imali HVO ! A imat cemo ga opet ako zatreba !
imali se JNA i niste se uspjeli odcjepiti i nas istrijebiti tako sad mozete mahati usima i slusati vaseg premijera koji vam maze oci o odcjepljenju dok sebi milione skuplja a vi zivite na dnu dna....
Sloboda pc,h-b,rep.srpskoj krajini,sandzaku,vojvodini,sjevernom kosovu,italijanskoj istri,slovenskoj istri,italijanskom Zadru i Rijeci,Mađarskoj Subotici,
muslimani zbog prirode svoje ideologije su nedostizni, hrvati i srbi ih nemaju vise sanse sustici na maratonu tiranije i zaostalosti. hvala na komplimentu da sam mlad, pozlatila ti se ta :-)
jel se ovo hriscanska teror organizacija probudila........neka neka samoda nisu islamisti sami
prvo baskija pa onda RS i HB
Samo po medjunarodnom pravu. Neki dan su rekli da se može što šta
jesmo \"slobodni\", ali zelimo biti i slobodni !! dosta muslimanske tiranije i zaostalosti !!