Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto EU ne pomogne, nego ti ne smijes, a ja ne dam. Uvjek neduzna raja zaplati :-(
Izgleda da ga vlade ne yebe, ali pravo :-)
....TO JE TAČNO REKAO MU JE SLUŠAJ UPOZORIČU TE SAMO OVAJ PUT A SLJEDEĆI PUT ĆE BITI NEMOJ TAKO JAKO UDARATI PO MOJIM LJUDIMA TEK SU POČELI DA SLUŽE NE ZNAJU NI TRČATI KAKO TREBA A KAMOLI PUCATI IZ PUŠKE A DA I NE PRIČAM O MOGUĆEM NAPADU S NJIHOVE STRANE...ETO MOLIM TE TI TAKO A JA ODO DA SE QURČIM DA SAM BIO ZAJHEBAN....
Putin vjerovatno ne zna ni ko je taj Barosso. Da se razumijemo, to ne zna ni 90% građana EUa, a ne znam ni zna li sam Barosso koja mu je funkcija... I onda očekuje da ga se neko boji????
Baroso se usro
E sad je Rusima jasno da nema više zajedacije ... smiješno
ma rasPutin ne zarezuje ni nato ni ameriku 1% barozo prolupao kao otvoren prozor http://www.kurir-info.rs/drama-ruski-bombarderi-dosli-do-kalifornije-clanak-1354621 http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Ruski-avioni-lete-uz-obalu-Kalifornije-243642.html
Ovaj prasac ne smije da pogleda Putina u oci, a ne da ga upozorava.
Ja najvise volim s tobom da pricam o ruskoj knjizevnosti. Sjecas se kad smo pricali o Puskinu, dragi moj Sandzo? Sjecas li se njegovih divnih stihova? "Voleo sam vas nemo, beznadezno, pun strepnje i pun ljubomorne boli, voleo sam vas iskreno i nezno, nek Bog da tako drugi da vas voli". Zar to nije preslikana tvoja neuzvracena ljubav prema Gagi? Kako mozemo ti i ja, ovake poetske, osjetljive duse da zivimo u ovom svijetu materijalizma? Kud se nismo rodili 200 godina ranije? Eh.... Pozdrav za tebe moj neshvaceni druze.