Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapravo se radi o prisilnom sakačenju žena,ovo su gori divljaci od Isilovaca.
nikada njima njihove vjekovne tradicije kombinovane sa religijom niko nece moci izbiti.........ovo je grozno, uzasno, nehumano, ponizavajuce......nemam rijec
Ma, zasto blatite Muslimane? Nije to nikakvo sakacenje. To je nas lijepi obicaj, šućur Allahu...
Pojedini obredi koji su za naša poimanja nehumani i barbarski su u tim istim plemenima sasvim normalni,to je teško za shvatiti ali je tako,neke djevojke u africi frizuru oblikuju pomoću balege,farmer na kojemu je roj muha je Gazda,što više muha na farmeru to je veći gazda.U zabitima himalaja mrtvi se doslovno kasape a meso se daje lešinarima da ga pojedu,u nekim afričnik plemenima se obrezivanje djećaka vrši na krajnje primitivan način....svijet je pun čuda
recimo u zabačenim krajevima srbije seljaci jedu svinjku krv,osi toga mole se starim mumijama ili dijelovima mumija,u Japanu je na velikoj cijeni veoma otrovna vrsta ribe a tu ribu mogu obraživati i kuhati samo specijalno obučeni kuhari,mala greška može biti kobna..
strasno koji primitivizam
TO SU ONI ŠTO IM KOZE SLUŽE ZA sex, A ŽENE ZA rađanje, TZV. - k o z o j e b i ...!!!
Hahahah pa hajde boga ti, i meni su odsjekli dio ch00ne pa nikom nista :D
Islamski obicaj! Najjace mi je kada suncenje pravdaju kao to je higijenski, pa hebem te tudem to se pere, a ne reže!!
@remzijas odrezes ga skroz i smanjio si rizik od spolno prenosivih bolest za 100% i odstranjivanjem maternice smanjio si mogucnost raka na njoj za 100%, a tebi moze pomoc samo odstranivanje izrasline na vrhu vrata. Ovim sakacenjem također vrijeđate Boga ili ti Alaha jer sumnjate u Njegovu kreaciju i savrsenstvo. KUPAJTE SE!!!
@remzijas Ja nisam nikad od nabrojanog nista imao, niti iko u mojoj obitelji. Postoji sapun u 2016. Uostalom, ne mozes ti osjecati kad jebes kao ja, a ja za to ne bih dao svog Sokola pod noz!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pu glupa naroda,hebo im Bog majku ne mogu shvatiti takve mozgove nikakooo! A vidim to su muslimanske zemlje.
ŠUTI: Memorijalni muzej Nirnberškog suđenja nedavno je predstavio novu postavku u kojoj su bivši predsjednik SR Jugoslavije i srpsko rukovodstvo prikazani kao jedini krivci za zločine na teritoriji bivše Jugoslavije. TO SU PRAVOSLAVNE ZEMLJE.
@samir.saric.56 Ma nema od toga nista.Nego ne mogu da vjerujem kakvi bolesnici zive.Jesi li ti kako se ono kaze "osunecen" A ?
I milijarda muškaraca, pa nikom ništa.
Krscanska posla
Ako nisi primjetio, ili ako od ranije ne znaš, a vidim da ne znaš, ovo su većinom Islamske zemlje, a ovo ponižavanje djevojčica, žena, je i počelo od "Islamskih vjerovanja"...!!
Islam jarane,Isssllllaaaammmm!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)