Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možda uopšte nije bio teroristički akt, ko zna, možda je islamska država samo branila nacionalne interese
Shvatite ljudi, a sto prije to bolje, da uvijek al UVIJEK mora biti musliman. I uvijek ce samo takav bit nazvan teroristom. Kako kazu neovisni portali i pametni novinari, usadis narodima strah od terorizma, podijelis ih politicki i nacionalno, zabavis nevaznim zivotnim stvarima i eto uspjeha na globalnom nivou za elitne grupe. Kad cemo prestat bit glupi?
Nismo znali da ce garonja ovakav stav zauzeti.Bas nas je iznenadio. Ma briga njega,jos dva tri mjeseca i onda dozivotna hladovina.
Hajde Donalde uzmi ga sad
Uvijek isto, mjesec-dva se nista ne desava i onda "teroristicki napad" i "ISIL preuzeo odgovornost".
ciljano odabrana grupa lgbt-zajednice za danasnju temu TERORIZAM.
Prodana utakmica, ništa drugo.
komentari kako je sve zavjera jevrejsko-masonska nakon teravije.
odmah napasti Orlanda
to se čekalo...... hoće li Obmana držati govor, sav potresen, i pustiti lažnu suzu za lgbt populaciju