Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa normalno da nije. to i ptice na grani znaju! haj se ti rokaj zestokim alkoholom svaki dan pa da vidim kakav si.. a kad se duva svaki dan? MA MILINA!!!
hehehe
Spavam ko beba zadnje dvije godine ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to Obi brate moj....reci ti njima.... I love marijuana
Ma nije samo uzmes malo vise i nema te... Lagano...
Nikad u historji nije se to dogodilo, da jedan direktno od cannabisa umre od predoziranja. Nemoj lagati po internetu i pisati stvari o kojem nemas pojma.
Hvala Bogu pa se i ne razumijem u drogu, ali bilo koja droga i alkohol mogu biti opasni po zivot. Prema tome, isto je to!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prva pametna
Gdje Obama završava?
Trava je za šminkere i homoseksualce a loza za prave 'ebače i znalce
Pusite kad vam je bog dao pa iz zemlje raste ! Zivjela priroda! Smrt fasizmu i hemiji!
Zna sta valja ovaj Obama....
Jedna pozitivna od Obame, plus je iskren. Sta ce to biti :) Keep it blazzin (:
manje je štetna bolje udara u glavu.
Zna to on iz licnog iskustva : http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=20&nav_category=78&nav_id=802054
Zna Obama karakteristike ;)