Nova Bin Ladenova poruka
0
"Barack Obama je nemoćan"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bin laden je CIA-in agent koji radi za SAD... preporucujem dokumentarac Arrivals...sve je navedeno, sta se desavalo, sta se desava i sta ce biti
Apsolutno je upravu. Ako nije neka zaustave rat.
Ovaj me vise posjeca na Broja Jedan iz Alan Forda..i jedan i drugi su animirano stvarni!!!
Ma nije više zanimljivo,daj promijenite malo...
Ovaj BudaLaden je stvarno vise isfuran lik cak i za Amere. On kao baci na njih sihire, a oni odgovore sa deset tona bombi. Mozda je bolje da naprave nesto tipa Betmen vs. Laden, kao ganjaju se po pecinama i to.
EVO GA... OPET NOVE EPIZODE Mr BIN-a NOVA SEZONA...
Video clip or never happened... Kakva slika i glas u pozadini ba.... Mogu i ja snimit isto... E moj Boze, lud je svijet u kojem zivimo.
:) izgleda da su propali dogovori obama - ONI pa sad mu ruse reputaciju sa ovom glupostima o LADEN bin NEPOSTJECI BR X
Jest jest :) Isto kao da neko dijete salje lafo poruke od Ladena :)
joj ublehe, pa ovaj covjek ne postoji ja ne znam kako ljudi vise vjeruju u to
Predsjednik USA je nemoćan, reče čovjek iz pećine......