Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmm, vrli muslimanski sine, dragi Osama, pardon Obama, nesto me strah da nije Amerika ta koja ce biti porazena. Amerika je na rubu provalije i samo je pitanje momenta kada ce se srusiti kao kula od karata. Bankrot vam za vratom. Samo odlazete neizbjezno.
Sto se patis? Na onom svijetu ti je puno ljepse... Nadji kakve sikire,skoci glavom na ostricu, i preseli.
odmetnici od islama
Svake godine vam zelim isti napda, daBogda pocrkali svi...
ajde se raznesi u ime boga..da napokon sarajevo-x moze zivjeti bez tvojih komentara...
i am free mason / illuminati
sto ne kazu sto nisu radili jevreji na dan 11 . 09. 2001 ?????? i da nam pokazu mrtvog osamu bin ladena, da ga vidimo ?? hajde momci da vas vidimo ???
\'\'@džihadbosna\' \'\'stoko jedna neobrazovana, ko tebi dade internet \'\' jesil ovo sam smislio ili ti je ma.m.ica diktirala ?? jesi ti obrazovan ! mora da si završio ove neke nove američke univerzitete koji se otvaraju širom svijeta, menadžerstvo, međunarodni odnosi, klinci palci i ta srranja ...
stoko jedna neobrazovana, ko tebi dade internet
Slazem se !!!!!
kao prvo taj napad nije izvela el-kaida mor.onu anglocionistički nego je to djelo nekih vaših podmuklih planova koje vam je poslužilo da krenete u osvajanje svijeta i otimanje resursa od drugih država i pljačkanje drugih naroda ..no kako ste vi pohlepni i proklet narod ništa vaša pogana usta ne može nahraniti tako da ste ipak i pored otimačina koje činite na rubu bankrota i totalnog pada ! što se pak tiče poraza el-Kaide izvještaj koji ti navodiš mogao bi samo poslužiti kao ofucan scenario za neki vaš holivudski film...stanje na frontu sasvim je drugačije...ako je ko blizu poraza to ste ona genocidaška bagra vi ameri koji svakim danom sve više gubite rat u Islamskom Emiratu Afganistan ! i to kao najveća supersila koja gubi rat od ljudi u pelengaćama naoruižanih polovnim kalašima i rpgovima !