Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nas isto čeka. zabij glavu dublje u pijesak. bez resetovanja sistema nema nam spasa
podvuci crtu......mjere stednje.......reorganizacija..........bez rasipanja.......svi kais da stegnemo......neki malo vise....i mic po mic
kada kazem podvuci crtu mislila sam da nalazimo neka nova rjesenja kada su se ova do sada pokazala apsolutno neefikasna, nisam strucnjak
Postebi gradjani BiH nemaju sta da dignu sa bankomata i da mogu...
Ma spasit ce ih brat Putin istim kreditima koji dolaze do naseg Mile....
Kako to odakle im taj novac u bankama,nije to tolika kriza bila.! Jesu uzivali od 1995 g,-kad su poceli da uzimaju kredite,oni su jedni smradovi na planetu,nije mi jasno kad su im davali tolike Milijarde nisu trazili hipoteke na toliki novac naprimjer nekoliko ostrva,pa ako ne ne zele ili ne znaju da vracaju, zna se kako ide dalje sa hipotekom,sad se vidi da su im davali na lijepe oci..!
Od početka 70 ih i njihovog ulaska u EU Grci žive na tuđoj grbači. Navikli se na život na visokoj nozi.
isto ovo ceka i nasu zemlju od septembra jer je tada prva rata vracanja MMF-u a odakle ?????????
e sada moze ali bukvalno da vazi ona stara uzrecica PROPO KO GRCKA...........
Svi u Njemacku.
Ko sto rece jedan kolega,hebes ti euro kad ga grcka moze oboriti :)
Svi se trebaju ugledati na Island. To je jedino ispravno rjesenje za male privrede i male drzave.
island je jedina drzava koja je nakon velike krize pustila banke da bankrotiraju.. nisu ih spasavali ko svi ostali kada su se silne milijarde dolara upumpale u banke koje su svjesno lose poslovale ("truhli" krediti), nego su rekli, ok, lose ste radili, bankrotirajte, pa cemo vidjeti kako dalje.. sad trenutno su vjerovatno u top5 sto se tice stabilnosti ekonomije u svijetu..
Oni su pustili banke da bankrotiraju, napravili realne aranzmane sa MMFom, postavili se u bolji polozaj nego sto su bili prije, referendumom odbacili clanstvo u EU i prekinuli pregovore, tako da su se i sa kako kazes 300 kila stanovnika postavili kao drzava. Zar to nije za primjer svima nama malima?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko je podigao pare podigao je. Ostalo ide za potrebe državnog aparata u ovim teškim vremenima. :)
ajde vi mozete dveno podici 60 Eura,, na ni 6 Maraka ne mogu
gotov ausvaj, svako dobro BOSNO I HERCEGOVINO :*
Bit ce krah. Nazalost zaljuljat ce se Evropska ekonomija. Nivo investicija ce se samnjiti na najnizi nivo od 2009 bar nakratko i to ce jos vise odmoci malim ekonomijama kao sto je nasa. EUR ce opasti te ce dolar vrijediti 1.90 KM do 2.00.
Fadile Novalicu i ostala bando, hoce BIH do ovoga da dovedete?!!!
Ne, oni su nas doveli,a sada če da prodaju sve za marku
Sta je to nek prodaju par ostrva, malo mora, malo zemlje i par milijardica se nakupi začas.
Nek angazuju nekog našeg vještaka da procijeni :D
A svabo bi to bas povoljno da kupi :-).
propade Grcka jbt