Podizanje novca od petka
0
Banke na Kipru zatvorene do četvrtka
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adolf Hitler, čovjek koji se rodio u pogrešno vrijeme. Jarane moj, koji je to bio vizionar.
...zaista ovo je sve uvertira u nešto veliko i grozno...jos od 2008 i pocetka ekonomske krize...sve dublje se tone ...a na zadnja vrata koja ne vidimo zaslepljeni nezaposlenoscu, besparicom itd uvode raznorazne zakone...mnogocemu slicne svim SF romanima o totalitarnom drustvu...BIG BROTHER...ORSON WELLS nazovite kako hocete... nadzor interneta...prisluskivanje...nadrzor kretanja...nadzor trosenja novca...podizanja... ...fašizam modernog doba...ipak je FAŠISTIČKA struktura pobijedila u 2sv. ratu, samo je promjenila oblik ambalažu...samo mi to neznamo :-)))
Novi svjetski poredak ima svoju cijenu a to znaci sve za elitu. Ovo je tek pocetak nastavak slijedi.
pljacka se nastavlja
Tek kad se racuni pocnu ispostavljati zlocinackim bankarskim elitama i njihovim politickim slugama i od njihvracati opljackano, mozda i dodju bolji dani. Bankari su najvece zlo na planeti.
Ma fufajte koga hoćete ... sve što imam povukao sam sa banke ... Ljudi kupujte zlato ... uskoro će frka !