Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rjesenje je konstitutivnost naroda :)
PALESTINA PALESTINCIMA !!!!!!!! a Izraelci da se vrate odakle su i došli,u p.m.
Pa upravo su se nakon Drugog svjetskog rata i vratili. Na tom mjestu su imali svoje kraljevine; kraljevinu Judinu i kraljevinu Izrael, još davno prije nego što su Arapi imali ikakvu predodžbu o nekoj Palestini i uopšte bili prisutni na tom mjestiu dana[]njeg Izraela. Vratili su se na mjesto odakle su potekli, i ne idu nigdje, jer nemaju gdje drugo. To im je mjesto porijekla, tu im je dom.
Što i ovaj može srat' to je čudo jedno.
Izrael je isto sto i eres, samo sto je on priznat od svijeta, ali je idalje tvorevina nastala na genocidu, pljacki i otimanju teritorije isto ko i eres.