Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enver Xoxha aplaudira iz groba 😁
rusi kilave oko ukrajine vec 2 godine sa svim sto posjeduju osim nuklearki a da sad imaju neke apetite prema baltiku il poljskog, tesko, ja mislim nakon ovog rata u ukrajini, rusima nece biti do rata sljedecih 40-50godina minimum pogotovo kad im obicna populacija dodje do snimaka i klipova rusa koji bez nogu leze po rovovima cekajuci smrt
Albanija 2.0 - nakon 30 godina nece znati sta ce sa njima onda
😂😂🤣🤣🤣😂😂
Jeftinije im je platiti hitmena….?🤔
Ok, sve je meni jasno. Ali zasto misle da ce Rusi udariti na ostale zemlje i izazvati svjetski rat? Zato sto Amerika to vec pravi na istoku, oni se pitaju za sve i donose konacni sud za "Pravdu" i skrecu paznhu s toga, a senilni Joe se pozdravlja sa nepostojecim ljudima i vodio cionisticku politiku. Nisam ni rusofil ni nista, cak stavise me ne inteteduju ni jedni ni drugi jer su dobrovoljci i iz Rusije i Ukrajine rokalni po nama od '92-'95, ali Rusiji nije u interesu da prave 3 svj. rat.
Tvoje nije da razmisljas svojom glavom nego da budes glupan i ponavljas sto mediji pricaju
Vako je Enver Hodža gradio bunkere...
Copy paste novinarstvo... Bravo za milje
Vrijeme je vala da se malo roka po Sjeveru.Da Jug malo odmori.
Estonija je u NATO, a Rusija ne cacka sadasnje NATO clanice vec samo pokusava sprijeciti sirenje NATO-a
Sprecava sirenje natoa tako da napada ukrajinu drzavu i otima teritoriju. Oni ce i dalje sprecavati nato napadajuci druge drzave nakon ukrajine. Tako je dzingis kan sprecavao nato po citavom svijetu.
Tako je ZeGra vidis kako si ti nama pametan. Treba te makar za nekog savjetnika u ministarstvu postavit
Sigurno će im 600 bunkera pomoći, kakav debilizam :D Zapadnoj propagandi nikada kraja....
Amerika fino neka lageruje dvije nuklearke kod njih pa neka napadnu ako hoce
Ma nece vas rusija napast. Nije napala ni ukrajinu, bar je rekla da nece
Gomila šizofreničara.