Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me zanima kakav je bajram u palestini i siriji.... Da Allah Uzivseni olaksa tom narodu....
prelijepo :))
Meni su Muslimanke najbolje ali samo ove sto oblace minice kratke suknjice i sto se vole lijepo obuci i dosta su realne i postene kada se sa njima razgovara
Meni su Muslimanke najbolje
Ima dosta i Nindji vidio sam ima ih i u Bosni a nije ih nikada prije bilo nisam znao kako izgladaju niti da postoje
😄😆 sto rade poturice... Veci su oni muslimani nego oni sto su ih kupili za kilo brasna 😂😂😂
U Moskvi 2 miliona muslimana klanjalo Bajram, zar to nije predivno! Treba da razlikujemo Ruse od Srba jer su to dva razlicita naroda, i u Rusiji trenutno zivi 25 miliona muslimana!
A u meki 20 miliona igraju gagram stile 😂
da je od tih 25 miliona makar 200 000 muslimana u pravom smislu nebi bilo rusije ni 24h jer bi bili satrani, to su ruske balije kao i ove naše ovde što krkaju slaninu i krmeće papke zajedno sa svojom braćom vlasima. I ti truslevac neznas sta pricas , buncaš Allaha mi, znaš li ti koliko je rusa bilo u bosni u toku rata koji su pucali na nas i koji dan danas pucaju po siriji a pucali su i po libiji. Kakvi bolan rusi jadan nebio, to su krmad i neprijatelji Allahovi , Allah ih pobio zajedno sa onim njihovim čečenskim vođom zablude kadirovom odn. kafirivom !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najezim se od miline kada osjetim da je Bajram. Na slikama se osjeca radost i ljubav. Dragi Allah da nam oprosti svima, muslimanima i vjernicima drugih vjera. Svi akoBogda da budemo u Raj-u - Dzennetu..Samo je jedan Bog! AMIN
Nek ti oprosti što ločeš 11 mjeseci,a onda za ramazan glumis da si fin
Nisi dovoljno upoznat sa svetom knjigom Kur'anom pa ne znas zasto je svaki covjek taj jedan mjesec "fin". Procitaj, proucavaj makar jedan dio..pa onda slobodno nesto reci..
Dragi klixovci islamske vjeroispovijesti, zelim vam sretan Bajram! Da ga provedete u sreci, miru i veselju sa vasim porodicama!
Najveci muslimani su u Bosni,njih Alah najvise voli.Piju i kurvaju se 11 mjeseci,a onda glume finoću 1 mjesec,lafo vjernici neki ahahahahha
Slobodno napisi da nas ima 1.57 biliona
Masha´Allah! :D Bajram Mubarek Olsun.Tekabbel Allahu minna we minke!
Bajram Šerif Mubarek Olsun. :)
Bajram Serif Mubarek Olsun svima, puno srece i zdravlja u narednim godinama svim klixovcima :D