Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete pronadjeno na Filipinima, a dalje u tekstu pise da se to cesto desava "zbog zakona kojim je dozvoljeno imati jedno dijete u Kini". Hajde da pogadjamo zasto se to desava na Filipinima kad vec vijest dolazi iz te zemlje. Mozda osim siromastva, cinjenice da su americki kupleraj i drugih faktora, najvecu krivicu snosi katolicka crkva. Mozda je katolicka crkva ta koja salje zene sa vanbracnom djecom pravo u pakao, prijeti i proklinje, zabranjuje abortus i hiljadu drugih cuda.
a sad nam strucno objasni sta ako vijest dolazi iz kine? kina ima jako velik broj napustene djece.
Juraj, da vijest dolazi iz Kine, bilo bi logicno da se pise o razlozima zbog kojih se to desava u Kini. Rekao sam svoje misljenje zbog cega mislim da se to desava na Filipinima. U Kini mozda zbog njihovog zakona o jednom djetetu. Kina je jos uvijek tradicionalna, konzervativna drzava pa mozda neke sredine ne gledaju blagonaklono na vanbracne trudnoce. Vjerovatno ima vise razloga.
Filipini su ktolici na razini fanatizma. abortus ne samo da je zabranjen nego I crkva prijeti izbacivanjem iz vjere
pun je svijet ovoga,samo ne dospije sve u novine
u textu spominjete i filipine i kinu, pa mi nije jasno gdje se ovo desilo?
Tako je i ona glupaca u Vogosci bacila dijete u kontejner i budala ce mozda opet zatrudniti dok neke normalne zene ne mogu.
najezih se ... kakva je to " zivotinja", da ne kazem majka jer nije vrijedna tog naziva, mogla uciniti ...
PRVO BI TU KOBILU STO JE BACILA DJETE UDAVIO KO KOKOS A ONDA OVU STO JE OBUKLA RUKAVICE DA UZME DJETE KO DA CRNU MAMBU UZIMA M.....R JOJ J............M
svijetu treba predstaviti revolucionarni izum-kondom. mater im bolesnu.
Kažu: "Šta je gore od bebe u kontejneru?" ----> "Beba u tri kontejnera"
Kakav?