Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jeste im se zakacili za vrat, ako ce ih ko sje*bt onda mediji.. jos malo ako pilot te kompanije prne u cockpitu ima da mediji pisu..
Zviz Ova nazovi vijest je cisto novinarsko preseravanje i ne znam otkud uopste u novinama. Ovo je standardna procedura koja ce se samo danas obaviti 500 puta na svim zauzetijim aerodromima svijeta. Poznata kao operacija "Go Around" jer bez nje povremeno, bilo bi nemoguce uskladiti saobracaj na aerodromima koji imaju i do 700 letnih operacija u toku jednog dana. Vijest je cisto dodatno pljuvanje po Malaysia Airlinesu a sve u cilju rusenja te kompanije. E sad, od strane koga, o tom potom...
jes ove jadne malezijce krenulo..
Jesu legli na ovu kompaniji. I samo klixovi novinari ovu su najobicnije situacije koje se javljaju na prometnijim aerodromima, i pisite o necemu drugom ne dizite ovo kao neku top vijesti. Istrazujte nesto drugo....
Koji klinac oni rade vise?
Ovo je potpuna normala i uopste ne treba da bude vijest, samo sto neko od konkurenata pokusava srusti ovaj gigant i preuzeti monopol nad Azijom.
Jes im neko sihira nabaco, treba im dat vode preko masica
To I jeste prednost naseg aerodroma u Sarajevu, jedan poleti ujutro I isti taj sleti navecer dok je jos "vidno" :).. pa se ovakve nestece ne mogu ni desiti! :)
Ala su ovi negdje ograjsali...
I to dobro, bas im se nikako ne da. Kako su posli brzo ce propasti, a mediji im u tome pomazu.
@smiling: Nece propasti sigurno jer vlada ove godine ce dati 20 milijardi nacionalnoj kompaniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dezinformacija!!! Nisu stavri onakve kakvim ih KLIX predstavlja. Kaznite neodgovorno novinarstvo.
Tacno ! Ovo uopste ne treba da bude vijest. Ovo je potpuna normala u aviosaobracaju.
DA JE AVION MALASIA AIRLINESA ZADNJI NA SVIJETU , NE BI SE S NJIM VOZILA. Katastrofa .
Ovi stvarno trebaju dati sadake.
...obustavite letove.
Mora se na trećem završiti.