Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
erik Vidis da te nisu dzabe banovali, ima razloga .... samo malo dublje razmisli i nacice ces ne jedan nego bukader razloga.
U potrazi za nestalim avionom Boing 777 uključio se i Zeničko-dobojski kanton - svi gledaju u nebo
Ako sam dobro svatio iz naslova avion je sam sebe oteo AVION JE "NAMJERNO" SKRENUO S KURSA
Ok ako je skrenuo al otkud znaju da je namjerno skrenuo?Ako se ispostavi da su svi stradali,99,9 posto je vjerovatnoca da ce reci nesto tipa "pilot sa suicidnim mislima" , terorizam i sl.Sacekajmo pa vidimo,za jedno 5 godina,a mozda i nikad...:)
Oteli ga srpski teroristi isto kao i sa onim autobusom :D
Avion je najvjerovatnije pogrešno markiran i srušen, pa se sad pokušava zataškati, inače će odgovorni ući u rat s Kinom.
Moja sestra kaze da se mozda spustio u pecinu..
Imam jedno pitanje za redakciju ovoga portala. Zašto ste mi banovali onaj moj stari profil ?
Tesla, ne kontam kako si banovan, ovdje kad banuju nekog ili mu izbrisu sve komentare i banuju ga permanentno ili mu zabrane komentarisanje na odredjeno vrijeme a tada je uvijek vidljivi crveni uzvicnik iznad avatara, kod tebe nije slucaj ni jedno ni drugo, svi tvoji komentari na starom profilu nisu izbrisani a ni crveni uzvicnik nije vidljiv, tako da ne kontam kako si zakljucio da si banovan.
Evo Durin vam je svima objasnio ;) . Hvala Durine !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nadam se da nije ono najgore :( . Ipak nada zadnja umire...