Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Bosna Nije isto, možeš vršiti komparaciju Meke i Vatikana, ali cijelog Arapskog poluotoka ne. @ Sabahudin Ti nisi normalan
ja budale
No kad vidim netreba, đamija, uredženo i slično, malo mi je i lakse jer skontam kad je ovoliko pismen kako li je tek inteligentan. ;)
Pojavi se kretenski film (usput, nije vrijedan ni gledanja koliko je smece) koji vrijedja muslimane, rusilo bi se i palilo. Saudijski muftija pozove na unistavanje svih crkava na arapskom poluostrvu, niko nista sem par saopstenja. Ono sto je zaista zabrinjavajuce je koji komentari dobiju mnogo pluseva mada to nije neko mjerilo ali svejedno. Mislite o tome. U SA ne postoji ni jedna funkcionalna bogomolja za hriscane a postoji poprilican broj hriscana koji bi mozda zeljeli da imaju tako nesto.
Tako i treba. A ako Saudi Arabija odbije ovo onda Muslimani u Evropi trebaju da se stide. Koliko nas vole Saudijci pokazuje i primjer onog ponosnog Banovićana, Senada koji pješači na hadž, a Saudijci ga 2 mjeseca maltretiraju na granici i ne daju mu vizu.
Ja budala, čuj crkva u Saudijskoj Arabiji. Hajde ovako, prvo đamija u Vatikanu pa onda da se razmisli.
netreba nikako dopustiti da se gradi crkva
Zahtjev sasvim OK. Kad hoce da se mole Bogu to treba raspektovati. Bolje nego nekom nacionalno- partijskom idolu.
e svaka vam cast bosancuge muslimanske sada ste dokazali da su srbi bili u pravu kada su vam htjeli zatrijeti sjeme u Bosni Srebrenoj mars stoko jedna
ja sam samo ironizirao a bosanci lajkaju
prepali se saudi crkve http://gifura.orzhk.org/src/1332235315120.swf hahaha
Selam svima, samo da vam kazem.....ceka se Nezavisna Repbuljika Hercegovina !!! Hercegovina ce biti novi Kosovo !! Crkvu vec imamo u Neumu, gdje zive Hrvati, a Saudijci nas ne interesiraju. http://www.poskok.info/images/200905/neum_copy.jpg
bit ce hercegovina PONOVO BOSANSKA BANOVINA sa cijelom autohtonom jadrannskom obalom i ostrvima ! ZAPAMTI srpsko debelo pantljicarsko crijevo, covicu, ti maleni srBski pe.d.ercicu !
kviz u sarajevu...voditelj postavlja sabahudinu nagradno pitanje. \"sabahudine, kol\'ko je 2+2?\", a sabahudin odgovara \"3!\". \"zao mi je sabahudine, ali tvoj odgovor nije tacan.\"publika pocne da vice \"dajte mu jos jednu sansu, dajte mu jos jednu!\". \"ok, ok...\" rece voditelj, \"ponavljam sabahudine, kol\'ko je 2 +2?\", a sabahudin odgovara \"5!\". \"zao mi je sabahudine, ali tvoj odgovor nije tacan.\", a publika pocne da vice \"dajte mu jos jednu sansu, dajte mu jos jednu!\". \"ok, ok...\" rece voditelj, \"zadnji put sabahudine, kol\'ko je 2 +2?\", a sabahudin odgovara \"4!!\",a publika vice \"dajte mu jos jednu sansu, dajte mu jos jednu!\"
@у 06:31 Све речено! То је то. God bless RS!
Nije on nikakav Sabahudin. On je SDAhudin.Take beer SDAhudine i opusti se. Nisi u dzamiji nego na internetu budalo!
IZVINITE, NE ZOD NEGO ZID. JOS CE I NJEGA NAPRAVITI KO DA GLEDAM!