Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god se trudio, ne mogu da shvatim ovakvu vrstu vjernika, Islam je prije svega vjera mira i tolerancije, po Islamu TEŠKI GRIJEH (ko zna o Islamu zna šta znači teški grijeh) je samoubistvo i svako onaj ko uvjerava drugog da je džihad raznijeti sebe na komade ne zalužuje da za sebe kaže da je musliman.
za ideale ginu budale, ma sta bio taj ideal...
necemo mi muslimani ocigledno za nase prostitutke nazovemo pravim imenom nego im pridodajemo pridjeve borci :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
i gdje tragaju? po becu?
Dvije cure otisle iz onakog dobra iz Austrije, a sta cekaju kokuzi iz Maoce?
Oni slušaju komande. Gentleman1 reko da ostanu u Bosni.
DŽIHÂD Kloni se Sirije! Kloni se Sirije! Govornik: `Allâmah Sâlih bin Fawzân al-Fawzân Izvor: 00:0000:00 Pitanje: Koji je propis za odlazak u Siriju? Spada li to u Džihâd? Odgovor: Čovjek treba veličati Allâha jer je pošteđen iskušenjâ. To su iskušenja u koja čovjek ne treba ulaziti i kojih se treba kloniti. Treba međutim mnogo doviti za pobjedu i spas muslimanâ. Što se međutim odlaska tamo tiče, to nije dozvoljeno, jer čovjek kao prvo ima familiju i roditelje, a kao drugo je neophodna dozvola vladara. Oba uslova se moraju ispuniti; dozvola vladara i dozvola roditelja. Ovo je iskušenje kojega se čovjek treba kloniti.
DŽIHÂD Rat u Siriji je rat za demokratiju Rat u Siriji je rat za demokratiju Govornik: `Allâmah Rabî` bin Hâdî al-Madkhalî Izvor: 00:0000:00 Pitanje: Oni govore da se mi radujemo smrti muslimana u Siriji i `Irâqu i da govorimo da u Siriji i `Irâqu ne postoji Džihâd, a da se radujemo onome u Jemenu. Odgovor: Oni lažu, tako mi Allâha! Tako mi Allâha, mi se ne radujemo. Kunem se Allâhom da smo mi veći protivnici Rawâfidh (Šije) i Bâtinijjah od njih. Oni su braća Rawâfidh. Na istome su putu kao i oni. Oni su braća svih sljedbenika novotarija, a mi smo protivnici svih njih. Mi smo protiv Rawâfidh i činimo Takfîr na njihove učenjake. Mi smo protiv Bâtinijjah, činimo Takfîr na njih i smatramo da su oni veći nevjernici od jevreja i kršćana! Oni su međutim pogođeni jer ne ratuju za Islâm. Poslanik صلى الله عليه وسلم je rekao: مَنْ قَاتَلَ لِتَكُونَ كَلِمَةُ اَللَّهِ هِيَ اَلْعُلْيَا, فَهُوَ فِي سَبِيلِ اَللَّهِ "Na Allâhovome putu se bori onaj ko se bori da Allâhova riječ bude gornja." Oni se ne bore da bi vladala Allâhova riječ. Tačno je da tamo ima prevarenih jadnika, ali onî koji vode rat ne slijede put Islâma. Oni ne nose barjak Sunneta, Tawhîda i Šehadeta. Oni nose barjak demokratije. Spremni su se udružiti sa Rawâfidh i Bâtinijjah da bi uništili Baššâra al-Asad. Oni su onî koji šire razdor na zemlji. Oni su onî koji šire iskušenja i krvoprolića u Egiptu, Sûdânu i drugim zemljama. Oni svuda šire ove zablude. Oni su razlog protjerivanja jadnoga sirijskoga naroda. Nanijeli su im nepravdu. Ne zanima ih ovo protjerivanje, propast i razaranje zbog fitne koju su sami prouzrokovali i fitne Bâtinijjah.
Nista novo.
vidio sam na fb jednu sliku nekog lika iz sandzaka koji se bori u siriji. ispod u komentarima jedna zenska pise dragi moj muz a druga pise moj buduci muz...znaci ne mozes biti pametan...
Ovako ide: Ujutro hodža vjenča, a slijedeće jutro rastavi. Pa opet s novim.
eto njih dvije su nasikirale kurtza, zavile su austriju u crno, vratite se vas dvije u austriju, inace ce nam skociti cijena nafte
Mislim da po Islamu u rat ne mozes ici bez odobrenje roditelja !
meni se cini dasu hanumice otisle u sex dzihad hahaha
dobra ti je maam dok joj se svrava usta srpska
http://www.vecernji.hr/svijet/seksualni-dzihad-tunizanke-u-siriji-zadovoljavaju-pobunjenike-616729
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nisam znala da je tako lako prošvercati se iz Austrije u Tursku pa u Siriju, pogotovo ako si maloljetnik. Zanimljivo.
hahahahahahhaah kakve su ovo budale pa to je za price! koliko moras biti glup da te neko nagovori da ides u Siriju zbog ideala Izraela i SAD-a pod paravanom dzihada?????? Sad da pitaju svakog ratnika zasto je otisao u Siriju on ce reci zbog islama i dzihada, a da ga pitas zasto nije otisao u Palestinu da se bori protiv Izraela i pomogne muslimanima u dzihadu on bi rekao ne znam :))))
Sve bi ja to protjerao iz Austrije.Ovo je velika sramota za Bosnjake.Samo vidjeti odakle je dosla i mars u Bosnu.
U ime islama ide ratovati,za teroriste i islamiste.Zamisli koliko je to zatucano u mozgu,umjesto da zivi i da radi normalan zivot.
Bosnje balijske, samo pogledajte kakvim mrziteljima bosnjaka dajete pluseve na komentare i skim se slazete. Kikser, Sizif,andricgrad,ares. S njima vi dijelite misljenje i ne vidite kako oni ovu situaciju iskoristavaju da malo pljuju po islamu, po dzihadu,bosnjacima...a vi ih podrzavate. glupsoni glupi, najgluplji smo narod, mraka najobicnija. dzaba nas centik klao, fuj balije glupe
Kad ćeš ti u Siriju više?
Koriste situaciju? Po islamu? Ne po islamu nego po terorizmu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Što očekivati od vjernika kad su im vjerski poglavari simpatizeri terorističkih organizacija? Pa najpoznatiji Bošnjo je Osama Bin Laden. Džihad, džihad, džihad u jutro, džihad u podne, džihad, džihad, kada se spušta noć...
da dzihad itekako. Dzihad i samo dzihad. Jesil se usro?
Ne bih rekao. Pitanja: 1.Jel Osama najpoznatiji i najpopularniji bošnjo? 2.Jesu li neki vjerski poglavari teroristički simpatizeri? odgovori: 1. Jest. 2. Jesu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji je cilj njihovog odlaska dolje? Ratovanje? Sumnjam. Humanitarni rad? Jok! "Čišćenje pušaka!" Točno!