Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umijesto da bagra pomaze maticu bejha ovu nasu sirotinju, oni se regrutuju u isil..
M A L O brate . . .
Samo kaznjavanjem i zatvaranjem nece se eliminisati radikalizam i kriminal. Kazna nije jedino rijesenje. Vec je vrijeme da osnuje neka organizacija socijalnog karaktera koja ce se baviti samo ovim problemom, sa ciljem da se sprijeci dalje sirenje ove pojave i dalje uvlacenja bosanaca u isil.
Citam komentare i... zakljucujem! Sve cetnicko/ustaska gladna bagra. Jadna i bolesna nacija ste vi!
Ovi srbi islamske vjere svuda ce biti nepozeljni.
Osam godina, nego šta. Država je to, Austrija, jaka i prava zemlja a ne kao u Federaciji tobože u javnosti govore protiv, amo tamo a boga mi ja ne vidim da se protiv sličnih prekršioca ili ti okrivljenika poduzimaju adekvatne mjere, nekako mi se ,,priviđa,, kao da ih neko štiti. Ja bi to kažnjavala do bola, ionako smo načinili sranje od zemlje, nema koji jad nas ne snalazi samo nam fale ove spodobe.
Vidi ti Fike papka.iz Austrije krenulo u Siriju.inteligentan neki covjek.
ja vas molim da mu produzite na 108 godina
maloo
Promocija Bosne.
Trebalo mu je i 16 dati.
malo je osam godina
Da se ja pitam 58 MINIMALNO!
Ma bosanski muslimani su fini europski, civilizirani ... ne bi oni ...
u usporedbi sa serbima mi smo izmislili civilizaciju.
Ovo su Mevludinovi rodjaci iz Sandzaka, prodaju se ko fol Bosanci. Hebo vas onaj sta vas je doveo u Bosnu, onaj sta je zlatne kasike najavio