Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda Mile sutra neki vrtić iii školu nazove po ovom bolesniku....
@Tugaoddrzave Evo recimo ti i ovaj vladika imate zajedničku mržnju sa ovim psihopatom....
Lik je psihopata. Jednako tako mogao je biti pripadnik bilo koje vjere, rase i nacionalnosti. On samo racionalizira da je pripadnik/predstavnik neke skupine ili organizacije. Psihopat ubija radi sebe pod krinkom visih ciljeva, zadovoljava svoje sadisticke ili neke druge osobne interese, drugim rijecima, zadovoljava svoju patologiju
pravi majmun jos mu banana fali
Kršćanski teroristi ne miruju
Ovaj ko Edin Gacic , sve neki privatni treneri , a sve psihopate ..
GLEDAJ ARIJEVCA.TACNO ISIJAVA SUPERIORNOSCU I INTELIGENCIJOM.JADNA MAJKO
eto 6:0 krcanski ili neki teroristi vode nad ostalim maloumcima.
bas bih voljela da miu svjetlu ovakvih jezivih dogadjaja neko od onih civilizovanihhumanista objasni kako to ovakva spodoba ne zasluzuje smrtnu kaznu i koja bi to kazna uopste za ovakvo sto bila primjerena, nego smrtna... jos kad kazu-svako zasluzuje priliku da se popravi... pa ovaj monstrum ne zasluzuje naredni udah, kamoli da djubre zivi i dobije "drugu sansu"... drugu sansu za sta? novi pokolj?
Pogledajte samo u komentarima koliko ovdje bolesnika ima koji ovo podržavaju ovaj Teroristički napad na Vjernike. Najbolesniji među njima ovaj RatkoBrejvik jbm. PAs MAter !!!
Glupi Klix za par stotina klikova bi vlastite majke prodali. Daj nam sad što više podataka o njemu da mogu ostali potencijalni teroristi puniti baterije ovim sadržajem. Hollywood vjerovatno prepravlja neki davno bačeni scenarij da se šta o ovom govnetu i snimi. FUJ!
Islam, Krscanstvo, i ostaje judaisticke religije su najvece zlo koje se desilo covjecanstvu. Vratite se svojim paganskim korijenima Slaveni. Postujte svoje pretke, a ne neke pustinjake.
Sjeme mu povaljam. Treba ga zaklat. Allahu žrtvovat ko kurba . A hebnem svima novinama na dunjaluku sjeme. Nije proslo par sati vec se sve na dnu negdje nalazi na kraju novina jer muslimanska krv je jeftinija od govneta krscanskog najžešči teroristicki čin koji sam do sad vidio. Skuplja je fasada americke ambasade(mevlid jašarevivć) nego ovih 60-70 neduzni ljudi.Ovakvu brutalnost nisam vidio ni u faludži od amera a niti od isila. Hebno mu karadzic mater.
Ja mu sranja i zanata..A logicno je da ovakvi bolesnici dobijaju medu djecom,on je garant bio normalan za drustvo u kojem je zivio..
A sta ces,dokaz da na svakoj strani ima monstruma,žali Bože nevinih ljudi . Trebao je otic medju isilovce i pobit ih sve što se mene tiče ,ali u ljude radnike ,vjernike ne diraj ma koje oni vjere bili .
big guns, small dicks, no brains
Covjek je prvo trebao da krene od sebe, pa da uvidi da je on imigrantskog porijekla na Aboridzanskoj Australiji, koje su usput vecinom istrijebili
@MusaTheOutlaw 😆😆😆 Sine ne poznajes ti dobro geografiju ovo je u Novo Zelandu nisu tu Aboridzini zivjeli.