Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada svijet se ujedini protiv pravoslavnih terorista od Drine do granice Rusije, tek onda ce biti mirna Istocna Evropa i Balkan. Gdje god te gamad ima, tu su ratovi i pokreti za odcijepljenje teritorije.
Jebbi ga, s kim si takav si, pravoslavci vidjeli od katolika i muslimana, pa vele, de malo da i mi :-)
http://constantin-crusher.blogspot.de/2014/07/der-3weltkrieg-usa-geben-russland-die.html NA NJEMACKOM JE AKO RAZUMIJES. PO TEBI HVALA BOGU NEK AMERIKA I I IZRAEL TUKU MUSL(IMANE U TOJ ZEMLJI .ZAR NEVIDIS DA SI UPAO U PROPAGANDU AMERIKE . ONI SU I KOD NAS ZAVADILI VIDIS DA ONA LUDA KONJINA DODIK JE NA US STRANI SPIJUN KOJI POMAZE AMERIKU DA ZBUNJAVA NASE LJUDE .VIDIS DA ON HVALI UBIJANJE MUSLIMANA KROZ AMERICKO IZRAELSKU ALIANSU .ZNACI DAS PAO U PROPAGANDI .ZASTO SI PROTIV PRIJATELJA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bitno je da ova žena ne bude praznovjerka nedozvoleći ostalima u rodbini da putuju opet Malejža Erlajnsom...
nevjerovatno......
koji crnajk....kad se rodis pod nesrecinm mjesecom...onda ne prestaje :-(
Ne bih puno komentarisala ali ti koji su unistili avion, ili rusi ili oni u Ukraini ili ko vec da li su to uradila zato sto je od Malaysie avion...pitam se.
sta se pitas bez veze....prati vijesti pa ce ti se kazat !
zavjera protiv malysia unistavaju konkurenciju druge aviokompanije
Kakav baksuz covjek mora biti da dozivi ovako nesto?!!!!!!!!!!!
Šteta, nikad ne znaš kad ti je suđeno!!