Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je ovo ne daj boze bio muslim.an do sad bi bilo najmanje 100 komentara,tipa zaostali itd itd...al ipak su ovo civilizovani krscani,pa je opet ona prica \"svugdje ima budala\".
Za neupucene: Ovaj lik je htio da otvori off shore racun za \"ne daj boze\" na kojem bi stedio novac za porodicu. Nakon sto je supruga saznala da ona nema pristup tom racunu, nagovorila je djevojcicu da u zamjenu za novi iPhone optuzi oca sa seksualno zlostavljanje kako bi zena dobila pristup sumi od oko pola miliona dolara. Covjek je iz ocaja uradio ovo jer njegova \"zrtva\" od kcerke vise vrednuje telefon od zivota svog oca, i njegova zena hoce da ima za skupi shopping pa makar to znacilo da joj se familija raspadne.
Marjan Mijajlović : klasični primjer da za one koje posjeduju kvalitet i najbolji su u svome poslu nema mjesta, al se njihovim perjem obilato kite drugi.