Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno ne kontam ove nacinalisticke-sovinisticke komentare.. covjece ako toliko mrzis bosance sto uopste komentarises na njihovom portalu, sto si se uclanio, sto ulazis na sarajevo-x uopste?
kapetan je bio... bosanac......
ne kitu u usta
jarane, kaže se : ISTRAUMIRAN (ne iztraumiziran) i POLJUPCA (ne poljubca) prvo to savladaj pa pokušaj biti duhovit. Pozz
Sudarili se brod i kit. Dvoje povrijedjenih: brod i kit! Brod je lakse povrijedjen dok je kit dobro iztraumatiziran zbog veoma \"tvrdog poljubca\" sa brodom... ha ha..