Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne nasjedajte globalnom pokušaju da se zavadi islam sa kršćanstvom i da ratna kataklizma i masovno istrebljenje potpomogne stvaranje "novog svjetskog poredka".
Ovo više stvarno ne mogu da čujem! Oni k'o fol znaju da postoji teroristička prijetnja, ali ne znaju od koga su to čuli! Kao što Ameri znaju proglasiti stanje visokog rizika za terorističke napade, al ni sami ne znaju od koga su to saznali. Dokle će taj narod više biti ovca???
eto ti nisi ovca napametniji si od svih nas
Ako se ti možeš pomiriti sa tim, da ti neko kaže: "Mi znamo da postoji mogućnost terorističkog napada" ali niko neće da kaže od koga to zna i zašto se tako nešto može znati, a ti mu povjeruješ, onda sam pasalo tebi ili ne, pametniji od tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok citam zamisljam australijski akcenat
pretjerase.