Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pih jos ga nisu nasli, pa u Americkoj bazi je blizu Maldiva tj Diego garciji, sugavi ameri ga oteli radi nekih patenata sta vec. Googlajte, znaci ne'a sanse da nema olupine ili nekog traga koliko se vec traga, logika sto bi rekao haso https://www.youtube.com/watch?v=U9U1nj3ZHFw
mogli bi meni dati par stotina hiljada da bacim pogled da mi slucajno nije pao u bastu na vikendici
za primjer kako drzava pere pare.
Australija nema potrebe da pere pare, jer vlada Australije trenutno ne zna gdje da potrosi pare! Ako budzet ponovo bude u suficitu, Australija ce morati smanjiti poreze sto nije cilj vlade. Vlada Auatralije ima znaci 2 opcije: - trosenje para ili - smanjenje poreza. Posto je smanjenje poreza uvijek potencijalno opasno za drzavu, Vlada Australije "mora da rasipa novac". Vlada Australije je u 2013. fiskalnoj godini imala rekordne prihode i visak budzeta od nekoliko stotine miliona australskih dolara.
Australija ima veliku potrebu da pere novac, bas kao i britanska kraljevska porodica, koja je 100% vlasnik svega u Australiji, od biljnih i zivotinjskih vrsta pa nadalje. Naravno kao i uvijek kroz historiju miroljubivo su oteli zemlju Aboridjanima. Tako da i sama Australija, u pozadini kraljevska porodica treba da opere krvavi novac od dijamanata i zlata iz JAR-a, kao i novac od opijuma iz Afganistana, tacnije sa trzista heroina cijelog svijeta. Magla koju prodaju, visak suficita, porezi i njihovo smanjenje, su prica koja nije ni za malu djecu, jadni oni ne znaju sta ce od para, dok je 90% svijeta zaduzeno upravo zbog njih (britanske kraljice i onih oko nje).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)