Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dozivotna ROBIJA,prislini rad ,u kamenolom ga kakav na +40 pa nek po danu razbija ,a po noci nek ga \"razbijaju\"
Netreba njemu dozivotna robija u zatvoru...vec kazna dozivotnog mucenja i bez ikakvih prava, taj covjek zasluzuje samo najgore...I kazu da se ta djeca normalno nerazvijaju, pa kako ce kad im je otac i dedu ujedno, zao mi je te djece, nikad nece normalno moci zivjeti...
@no coment Dozivotna robija, ali sa par detalja! Podmetnuti ga pod karinu svih robijasa Australije, a organizovati i turneje po svijetskim zatvorima! Onako svakodnevno da ga razvaljuju da ne moze na noge stati ! Dakle staviti ga na dozivotnu, i ostaviti prepustenog perverznoj masti robijasa... E takva dozivtona bi bila priblizno dobra kazna !
sta covjek da komentarise? pa zar ima kazna za ovako nesto? mislim da nema i da je smrt njemu samo spas,dozivotna robija ekskurzija ... jel ima neko neki prijedlog sta bi mu se moglo uraditi? sjetio sam se jednog, isjeci ga noktaricom,to bi mu mogao radit sa zadovoljstvom.