Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grci zvacite ga ,trazili ste gledajte...! https://www.youtube.com/watch?v=_PPW6I23e9M
Grci nikad nisu zadovoljavali kriterije deficita proracuna mjerenom u postotku BNP, nego su pri ulazu EU falsifikovali cifre, i tek nakon 3 godine revidirali iste, koje su pokazale da su imali prevelik deficit. Svabo je 90-tih godina u semi-krizi mjerama stednje uspio izaci iz deficita, ali zato sto su imali velik omjer izvoz>uvoz. Grci nisu u istoj situaciji, nemaju izvoza, i mjere stednje na koje ih je troika (MMF, EU, ECB) natjerala ne podsticu ekonomiju tj. obrt novca. Drakma se vraca.
Premijer je došao na vlast s obećanjem da neće štedjeti a najzanimljivije od svega je što nema šta potrošiti LOL
Pa zar Putin nije rešio njihove probleme.Isto su govorili da je u jednoj crkvi u Grčkoj, Isus na raspelu zaplakao kad je izabran grčki premijer.Ne trebaju se sikirati.Pomoć će doći ili s istoka ili s neba.
Valjda je Rusima prece da daju kredit Dodiku!
Jebase ih Germany po ko zna koji put
Hvala bogu mi nismo u ovoj situaciji, možemo izdržati još 2-3 prvomajska praznika.
nema novaca za otplatu dugova... lijepi MMF, evo samo da se vidi gdje to vodi.. a nasi to predstavljaju tako lijepo.. pa svako od nas bi volio tako nesto.. ustvari su to dugovi i uslovi koje je nemoguce vratiti.. naposljetku drzava predaje apsolutno sve resurse u ruke "investitora" ili onoga ko nam "pomaze"..
To je tacno,al' to ne interesuje cudne labrnje,poput Novaliceve i Zeljkove C..Oni su sve svoje uhljebili,a imaju i odstupnicu van ove zemlje za sebe i uzu familiju,a narod je polumongoloidan.Vrlo malo ljudi to interesuje!!!