Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao si se pop*sati na njihA odozgo\'... mozba bi ih ugasio. Na qrc su mi se vise popeli sa svojim zrtvama a pob_ili pola Somalije, Afganistana i Iraka u posljednih deset godina.
cudno kako je napad na tornjeve snimljen iz svake perspektive pa evo sad cak i iz svemira...
I onda je rekao:Hjustone,mislim da imatE problem.
Nije bas u tom trenutku.Tornjevi su gorili citav dan i covjek je sliko dok gore a ne kad avion udara. Nemoras odma dolazit do zakljucka u momentu kad ti prdne isprani mozak, razmisli pa kazi.
Eto, ti putovao znas koliko su inteligentni ti Ameri? Nije riječ o pojedincima, već naciji! Dovoljno je da pročitaš ankete koje, btw, oni sami rade sa učenicima svih uzrasta pa ćeš vidjeti koliko je to \"inteligentna nacija\".
isto ko i stari most u Mostaru svi cekali sa kamerama
Kad su stavili iz svemira mogli su i one iz podmornice tako da imamo potpun ugodaj u najveću globalnu obmanu novijeg doba.
Ovaj balkan pun specijalista. Tako i za otkrivanje photoshopa, odnosno razlikovanje dobrog i loseg photoshopa.
znaci znali su kad ce se to desiti.
@ student Sta to rece kenjac?? Boze sacuvaj ..Daj ljudi putujte malo !!!!Otvorite oci!!!Naucite nesto!!!! Pa vidis koliko zaglupiste ... evo vam primjera ovaj studentov post.....
kakvi ste vi d-e-b-i-l-i svi,pisete da vas boli Q za zrtve poredeci sa zrtvama somalije,afganistana i dr zemalja...u pitanju su bili ljudski ziovoti,ocevi i majke-svaki zivot je vrijedan ma gdje god da se na planeti nalazio
AMERI SU UBJEDLJIVO NAJGLUPLJI NAROD!!!!!
amerika je bolesna zemlja, tj njena politika, ne bi me cudilo i da su sami sebi naoravili, sto je vrlo vjerovatno AMERIKA I AMERICKA POLITIKA ISPRED SVIH I SVAKOG, PA CAK I AMERIKANACA!!! sta mislite koliko amerikanaca je poginulo, MLADIH LJUDI, u ratovima koji su oni vodili nakon 11.9, BESPOTREBNO!!! Poginuli su za Ameriku koja se svakog boji i kojoj su svi teroristi!!!
cccc....ne mogu vise ove suplje da su ameri sami sebi ovo napravili, ša vam je ba ovo je cist islamist-terorist-kraj priče!!!
logicno da je snimljen sa svih mogucih lokacija zato sto su znali kad ce se desiti i svake godine kao nesto novo izbace vise su sami sebi postali ofirni!
U mene nena isla s konjima gor, u mene đedo bio astromaut, to leti to ore na nebesima to su astromauti oni gor odu svaki dan http://www.youtube.com/watch?v=aOM6lwQ-uvo astronauti parodija :)
nisam odavno veće gluposti pročit\'o čuj \'zgrabio najbliži fotoaparat i sliko\' Majko moja mila, koji brainwash boli koliko vrijeđa inteligenciju i TAKO NASTADE HIT: \'Tugo golema, sred svemira me strefi usamljena\'