Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece oni njemu nista moci uraditi, jer nemaju nikakve podloge. covjek nasao stvari i publicirao - po zakonu dozvoljeno. Mogu samo jos vecu LEGENDU od njega napraviti. Bolje im je da ga puste a za svijet izmisle kako su ti podaci glupo stigli do njegovih ruku... A njemu svaka cast sto je imao m.u.d.a da objavi to sve... Da bogdo u BiH ima vise takvih!!!
odoh ja u liverpool, ko\'\'\'\'ko no bi liverpool od londona. Nako da posjetim jadju.
Dobra taktika amera :D sada ce ga poniziti... znaci, na Assangeu je sve, ili ce zrtvovati sebe i postati \"heroj\" ili ce izvuci sebe i degradirati ono sto je do sada uradio :D
boli me vise neka stvar za julianna prepravljen internet nekakvim wikileaksom koga to jos zanima
Tipican primjer, kad se neko pretvori u ono protiv cega se bor...
Kad snima album?I on posta turbofolk za mjesec dana
Citavih 235.00 Eura??? puno ...i ja bi bio primoran da napisem biografiju za 1,2 milliona Eura.