Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.............................++........................ ..........................++ B ++................. .......................++ O ++............. ....................++ S ++......... .......................++ N ++........ ..........................++ A ++........ ...............................++................... KAKVA JE OVO GORE SUPLJINA ?I
SAZNAJTE ISTINU O SIRIJI, I KO JE ADVANCE.HR http://url.ba/xsf9
a ovo je bas lijepa prilika da se u paketu polupaju i Basarove sije rafidije i Hezballije i iranske godze ... i onda dati sunitima da vladaju, ipak su suniti neuporedivo normaliniji i sa njima se moze dogovoritit !
BEIRUT: Is Hezbollah set to acquire Scud ballistic missiles as a consequence of the worsening security situation in Syria? According to recent Israeli media reports, Israel’s military officials are fretting that the turmoil in Syria and the slowly improving capabilities of the armed opposition could compel the Syrian authorities to place some of its ballistic missile arsenal under Hezbollah’s protection. http://dailystar.com.lb/News/Politics/2012/Jun-26/178221-is-syria-giving-scuds-to-hezbollah.ashx#axzz1yz2uQiwV
tzv. RS Generali bi mogli da samelju samo kad bi bili razoruzhani i kad bi im bile vezane ruke. nikako drugachije. A jesi li ti placen da budesh Bot il ti stvarno nemash zivot?
Polahko ASSADE, ima vremena za te tvoje Poturice sto ih je Hilari Klinton napujdala na vlastitu zemlju isto kao sto je ovdje u BiH to cinila Madlen Olbrajt.Poturice su ti bolan Assade gori neprijatelji od Turaka.Zato ih treba direktno u glavu jos dok su ti Rusi pri pomoci. Ako ti fali generala obrati se Srbima iz R.S.-IMA DA TE TVOJE POTURICE SAMELJU KO ZELENI SPINAT,ZA CAS .
Otkrio je karte i otvoreno naredio gusenje pobune protiv njega. Od ovog momenta pocinje njegova silazna putanja.