Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I one ce se kandidirati za presjednika, dok djeca umiru od gladi samo nekoliko kilometara od njegove palace !"
sad svi na izbore i svrgnute tog diktatora ako vam ne valja!
voljela bih da nisam u pravu ali meni taj covjek ne ulijeva uopste povjerenje kao ni posh mu hanuma
Mislim da će onda ti izbori biti od presudnog značaja, ako pobijedi, to bi moglo baciti sumnju na rat koji je u toku, što hoće reći narod voli asada, a ako izgubi logično njegov narod ga ne želi, što bi svijetu reklo opet jel taj rat agresija na siriju ili odbrana sirije!
sumlja za taj rat vec postoji ili kako sebi objasnis teroriste is bosne, cecenije, sjeverne afrike, engleske, francuske, turske koji idu da ubijajau sirijce a finansirani su sa strane katara i saudijaca?!
mudzahedini? popisam se na takve sehide za kog se bori za al kaidu i izrael kakvi mudzahedini ba ti ljudi prljaju sve one ideale za koje se Muhammed s.a.v.s. borio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nego šta nego ćeš se kandidirat, svijetla točko Bliskog Istoka! Pljuvači nek si i dalje mažu oči.
Ti Asade si najveci terorista i agresor,slicno tvojim djelima su i Srpski teroristi radili u Hrvatskoj a u BiH pogotovo!
nemas ti pojma sta se desava!
Otidji ti, pa nek te vrate u cefinima kao i one glupsone do sada. Postoji mogucnost informisanja i resersiranja a ne slusanja nekih novokomponovanih muslimana sa rijetkim bradama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
volimo te asade. podrška siriji, sirijskom narodu i njihovom predsjedniku basharu.
Vlado,on ti je kako i Karadzic,zato ga i podrzavas!
Asad je Sirija! Izdrzace aBd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kampanjom "Gas za Vas"..