Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu nesto dismr.....na istoj starani Ameri,Saudija,Jordan,Izrael,Al Qaida...bas da se covjek zamisli...Sirija je mnogo vaznija nego sto se to cini na prvi pogled...i mnogo je lazi i prevara oko Sirije...i nista nije onako kako izgleda....zelim sve najbolje sirijskom narodu a najprije mir.
Ništa od onog što se govori u medijima vezano za Siriju nije tačno... Tačno je to da su ubijeni nedužni ljudi a ko stoji iza toga, to je politička igra...
cuj ne zna se ko je pobio ljude....s koje ti planete pade...???
Prijatelju, ovo ti govorim iz pouzdanih izvora a ti vidi sta ces reci na to...
Svaka cast, a izdali su svoju zemlju! Ipak si pokazao Asade da nisi krvnik a ovo im nisi trebao oprostiti ali neka, ako ce iskreno da se kajanjem oduze oslobadjajuci Siriju od teroristickih grupa, aferim. aBd ubrzo ce Asad i sirijski narod da vrate svoju zemlju iz ruku zapadnjacke ekonomsko zajednice.
daBogda ti asad bio predsjednik u kuci
licemjerni ubica
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Tako treba, samo gasi vatru, a ovi koji se ne odazovu - njima organizovat susret s Munkirom i Nekirom.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Samo Tebi se molimo, od Tebe pomoc trazimo; neka je selam i salavat na Posljednjeg Poslanika Muhameda,a.s.njegovu porodicu i casne Ashabe,amin.
Okrivit ce on jos mnogo onih koji nisu krivi, a sebe nece NIKADA. No, ima jos jedan sud na kojem ce mu se suditi. I nama, i njemu. Ako stvarno nije kriv, zasto ne odstupi sa duznosti?
Evo zašto ne treba i ne može odstupiti: http://www.jutarnji.hr/nikome-ne-polazu-racune-ekstremnii-ruski-islamisti-u-siriji-osnovali-vlastiti-kalifat/1135841/
Asad ovdje brani siriju od milion kriminalaca i terorista koji su pomagani od strane zapada. Cuj da odstupid, covjek nudi pregovore a teroristi nece da pricaju vec dali uslove i hoce da se ispune pa to ne moze tako na barbarski nacin u 2013.g. Asad zadnja linija odbrane, ne samo Sirije.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Znas li druze da su svi izvan rimskog carstva smatrani zaostalim barbarima? Mada je ovo na balkanu vecinski najjadniji jad na dunjaluku.
ja im ne halalim,nema halala