Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pise se predsjednik nego precednik. Zivio Al Assad :)
Pa nevjerovatno tri b.u.d.a.l.e vise na ovom portalu i komentarisu a glavna tema je suniti i šiti bez razlike o cemu portal pisao i kaze se najposjeceniji portal u BiH. Da se od srca nasmijem hahahahahahahhaahha.... TALIB ampak meho
...rajo, moj mladic i ja idemo da pravimo snjeska...
@talibe, jarane, srce mi je bilo ko bundeva kad sam vidio one 2 rakete zemlja-zemlja kratkog dometa u rukama Sunitskuh pobunjenika u Siriji :-)))) reci mi jos samo u kojem ste to gradu polupali Sije Rafidije i zaplijenili im to sofisticirano oruzje, svaka cast ? @Legend istoricar, ko je vladao Rimskim carstvom, Rimljani ili Jevreji ?
@ ampak Najslađe mi je kada vidim "kršćanina" čijeg su mesiju ti isti koje braniš (Jevreji) skuckali na križ po kratkom postupku. Ah šta novac radi. Mislim ipak valja radi novca pognuti glavu i zavući je duboko u Izraelski čm4ki.
Ampače 'Izrael' nije bombardovao ova postrojenja iz bojazni da će ih Assad upotrijebiti proitv njih nego da to nebi palo u ruke mudžahida.Ali ampače kasno ste stigli pogledaj ove lutkice. http://www.youtube.com/watch?v=4fzEYLHGNeM Kad se čika talib popne na jednu pa kad sletim u Tel Aviv :)
זמן ישראל חי
pa to je amerika uradila da uzme naftu i digne tenzije
SENZACIJA: HAMAS I HEZBOLAH ZELE POTISATI MEDJUSOBNO PRIMIRJE U SIRIJI ! www.putvjernika.com
a vi Sije se niste nimalo bunili kada je Sunitski Irak presao u Sijitske ruke?
ovaj izrael je prljav igrac bit je u tome sto protiv assada ratuje el kaida koju je napravila amerika a to nema veze sa odnosima sita sunita sve sto vidimo na tv-u je propaganda osim paralela ljudi probudite se hoce da podjele siriju poput iraka
sto se sirijskih sunita tice, Izrael je ovog puta finog sevapa zaradio jer ovo oruzje je trebalo biti upotrijebljeno protiv sunita a ne protiv Izraela ! @talibe, jarane, moze jedno malo danke?