Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo truj drugar.,,,svaka cast !!!!!
Smijenio ministre koji su pobili hemijskim oružjem, ljude žene djecu,oko 1200 u jednom danu,da prikrije zločin...Asad taj zlikovac otvoreni, koji neselektivno ubija svoj narod,spaljuje čitave četvrti gradova, samo da bi zadržao vlast!-TIRANIN PROKLETI!
Kopao bih mu oči, zbog one nedužne dječice!
Pobjegoše od njega glavom bez obzira a on samo ovaj licemjerni kez izbaci i naredi svojim propagandnim mašinerijama da prebace u brzinu više.
Gdje Amerika uspostavlja mir i ganja pravdu tu muslimanski narod nestaje......
Proklizalo mu se pod nogama poslije gasnog napada, pa uvodi promjene..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UcgteIMN5jw pogledjate obavezno do kraja!!! i pocnote mislit svojom glavom a ne kako vam mediji naredzuju da mislite! Real Eyes Realize Real Lies!
A Asad je prodao dušu Rusiji i Kini, dakle istim demonima u drugačijem ruhu! Tebi je dovoljno što si ćafir, Chaveze, i drugog ti belaja ne treba. A još ti je veći belaj što misliš da nisi u belaju!
Ružan je ko lopov ali ga podržavam i želim mu da se oslobodi svih izdajica u svom narodu.
žena mu je lijepa ko san. prva dama svijeta
Pare i ljepota žene su direktno proporcinalni. Više para = ljepša žena i obrnuto
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je3o svoju mater.
sirija moja ljubav http://www.youtube.com/watch?v=2GuhoSpWpoA
ŠITSKI TERORISTI UBIJAJU DJECU I ZENE,KAO CETNICI 92'
Zasto mudjahedini traze pomoc od nevjernika , hahha kako providno nevalja im amerika , zapadne drzave a traze pomoc od njih?????
neka im je sa srećom u nadi da će svoj posao raditi u miru u slobodnoj siriji.
ko mi na NEZAVISNOM KOSOVU jel da,hvala hvala