Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo neka sirijska Mira Milosevic?
Jadni Asad da je Sirija RS sad ne bi bilo pobune svi bi govoriili šta im kaže Asad ;)
To se kod nas kaže Esma, papane
Ako nista drugo, ova Asma je bar zgodna capi a ne kravetina poput Mire Milosevic, Ljiljane Zelen-Karadzic, Ankice Tudjman i ostalih ex-yu karikatura.
U Siriji ustanak protiv diktatorskjog režima a u rep srpskoj svi vlasi se prepali i samo pjevuse cd koji im Mile stavi.. heheheheheehe Proud not to be Vlah.
Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena....ona je manje-više i diktator u porodici...ona mu nameće svoje ideje na koje on kao slabašnije biće ne može da utiće...to je život-istorija dokazala nebrojeno puta
Sirija, rep. Šumska. Afganistan.. mrzim te diktatorske vjerštačke tvorevine. Treba to ukinit.
k.obila !
TO SAMO POTVRĐUJE TEZU -ŽENE VLADAJU SVIJETOM -NAŽALOST LOŠE
vise lici na Biljanu Plavsic
Tako nekvalitetno napisan clanak, princip rekla kazala!!!