Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi pravoslavci samo znaju artiljerijom sa udaljenosti od 40+ km gadjati skole, porodilista, obdanista, bolnice, djecija igralista (Srbija u BIH, Rusi u Siriji, Armeni u Azerbejdzanu), a kada treba borba prsa u prsa za to nemaju muda. Tipicni đikani.
@dervo.finci Još kada shvatiš da Azerbejđanci podržavaju Izrael iako su muslimani,siguran sam da ćeš ih i dalje podržavat u borbi protiv Armenaca ;)
@BorisJeljcin2: Svako ko je neprijatelj pravoslavaca moj je prijatelj. Hvala i dovidjenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
selo sa 5 skola!? wtf
tako treba!! gadjati azerbejdzanka govna cioniste
ovi mediji su na strani armenije samo izvjestavaju armenija gadjala ovo armenija gadjala ono, ko da azerbejdjan nema vojsku i to ima vise i bolje naoruzanje od armenije ,ooo zaboravio sam da je azerbejdjan muslimanska zemlja pa zato ne izvjestavaju o njima kako napreduju .Hebem vam mater medijisku.
@saab2 Još kada shvatiš da Azerbejđanci podržavaju Izrael iako su muslimani,siguran sam da ćeš ih i dalje podržavat u borbi protiv Armenaca ;)
Ovi Armenci bas pretjeruju.
ma ne.. samo se branimo kaze moja djevojka
@demetrio Nešto kao smrdski genocidaši; "branimo se" a ovamo porodilište granatirali, protjerivali, silovali i pljačkali! PU sve su to ista govna!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)