Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLOŠARU OBREZANI JA BIH TI LIČNO OČI IZVADIO DA TO PROŽIVIM,P.I.Č.K.E.T.I.N.O. USMRDELA DA MI ŽIVOT UPROPASTIŠ SAMO ZATO ŠTO SAM SRBIN.J.E.B.O. BI TI I SEME I POREKLO !
Mora da mu je Arkan karno zenu cim se tako istresa na istruhlu lesinu.
@Bosančeros moze izgledat paradoksalno ali nisu zapravo srbi vec yugosloveni su ti koji su organiziralii sve pokolje kako bi zadrzali Bosnu u Jugoslaviji. Ove blentovine od srba , oni su im bili tek topovsko meso.
@Rašo iz tvojih usta u bozje usi. Mi smo mu vec obezbjedili prigodne darove u zenickoj kaznionici.
eto vam vaseog onog svi srbi u jednoj drzavi... niste ni sanjali da ce to biti holandija,a da ce vam glavni grad biti deen hag... OTPOR STOCI...
KO SU EVROPSKI FAŠISTI KOJI SU POČINILI GENOCID NA KRAJU DVADESETOG VIJEKA-srbi.JOŠ SU TARABIĆI PROREKLI DA ĆE SE SRBI ODRICATI SVOG NACIONALNO-VJERSKOG IDENTITETA.POKOJ VAM VAŠIM PLEMENITIM DUŠAMA MILOŠE I MITRE TARABIĆU. P.S. POSLJEDNJI ČIN srpskog LUDILA BIĆE GRAĐANSKI RAT U SRBIJI.AMIN-USLIŠI BOŽE I ODVOJI ŽITO OD KUKOLJA.
Najvaznije je da se tvoj \"veoma dobar drug\" svetio i u tome i jeste razlika izmedju tebe i mene, majku li ti vazda\' yebem! Pa imate li vi ista u glavi osim srpskih mitova, uvelicavanja, herojisanja???! Kad cete vise doci sebi? Kolektivno vas neka bolest spopala!
VIDIM DA SI SRBIN I TO ČINI MI SE JEDAN OD ONIH ČESTITIH I EVO MOŽEMO ODMAH BITI PRIJATELJI.U PRAVU SI,BILO JE TOGA,ZNAM MUSLIMANE,A I JA SAM MUSLIMAN KOJI SU ME POZIVALI NA ZLODJELA ALI JA SAM ČOVJEK I NIKAD NEBIH UČINIO ZLO ALI MORAŠ PRIZNATI DA JE PO MENI,A TI ME ISPRAVI AKO GRIJEŠIM,OMJER ZLA U RATU 80%:20% U VAŠU KORIST.
Seselj je prijatelj pokojnog Ljube Zemunca. Skupa su se bavili kriminalom po zapadnoj Evropi! Seselj je skidao pantalone na Terazijama (centar BG-da) i vadio onu stvar (neobrezanu i neopranu)! Seselj je bio jedan od tri najmocnija politicara u Srbiji (Milosevic, Seselj, Draskovic). Svaki narod ima vodjstvo tj. politicare, koje i zasluzuje!!!!!!! Vodje / politicari reflektuju zelje i volju svojih biraca!!!!!!! Sta reci???????? 80 % te bagre je individualno krivo!
...OPROSTA! Gdje god stignem, yebacu vam majku fasHisticku! I ko vam oprosti, ponovilo mu se opet isto!!!
PROFESORE, KAKO BI BILO DOBRO DA SI SADA PROFESOR NA FAK. U SARAJEVU. (kad imadoh neznadoh, kad izgubih saznadoh) ! Ovo važi i za onog čupavog Dabića !
Svaki narod ima g.o.v.n.a. u svojoj naciji i imena kojih se ja ali i svaki iole normalan čovijek stidi! Igrom slučaja znam lično šta se sve dešavalo u kazamatima za vrijeme rata u SA,a to zna i čitava današnja raja istog grada...gde si prvo bio privodjen na ispitivanja a kasnije gubio zube od batina,zatvaran u kavez metar sa metar samo,i isključivo zbog toga što si SRBIN! Moj veoma dobar drug je sve to srećom preživjeo...nakon svega toga rekao je da bi klincima što su ga svaki dan unakažavali od batinanja mogao zubima grkljan izvaditi...i bogami svetio se...poenta priče je da nevina strana u ratu ne postoji...samo se trebaju krvoloci na svim stranama imenovati imenom i prezimenom...jer uvijek je krivica individualna.
Ratni zlocinac arkan je klao i streljo a ti si davo naredjenja krvolocno cudoviste!ti si jedna od glavnih glava SANU koja je bila arhitekt svih etnickih ciscenja i ratnih zlocina! Da Bog da vam se sjeme utrlo krvolocna srbadijo!Cast pojedincima al ste kolektvono jedna bolesna krvolcna histericna paranoja!EU-a vam je ukinula vise da zna sta ceka djecu EU-e sutra bi svi gradjani EU-e zatvorili sve grnaice krvolocoj nacistickoj srbiji! BiH4EVER!
Srbi=genocidna gowna
ali to je stvarno šalosno tako nekog ubit pred njegovom djecom i ženom stvarno dno dna